Laman Utama » Paloma Interiors** » Kabinet dapur di Kota Kemuning

Kabinet dapur di Kota Kemuning

Kabinet dapur moden yang kami siapkan kali ini berlokasi di Kota Kemuning, Shah Alam. Dengan sedikit pengubahsuaian ruang yang kami lakukan dapur dapat dibahagikan kepada dua bahagian. Dapur kering menampilkan kemasan ply laminasi meka dengan skim warna merah putih manakala di bahagian dapur basah pula menampilkan ply laminasi berona kayu moden. Solid surface menjadi pilihan untuk dapur kering. Konkrit berkemasan jubin pula dipilih sebagai top dapur basah. Kaunter bar dibina sebagai pemisah ruang di samping untuk kegunaan yang praktikal. Kami juga membina kabinet display di ruang keluarga di tingkat atas. Jom tengok…

Ringkas dan kemas dengan paparan warna yang mengujakan.

Ringkas dan kemas dengan paparan warna yang mengujakan.

Dari jarak yang lebih dekat. Rumah ini masih belum diduduki. Perhatikan ruang peti sejuk yang masih kosong.

Dari jarak yang lebih dekat. Rumah ini masih belum diduduki. Perhatikan ruang peti sejuk yang masih kosong.

Dapur kering dilihat dari rang dapur basah. Cermin hiasan di sebelah kiri gambar direka khas bagi menambah seri dapur.

Dapur kering dilihat dari rang dapur basah. Cermin hiasan di sebelah kiri gambar direka khas bagi menambah seri dapur.

Pemandangan yang lebih luas dari dapur ke bahagian hadapan.

Pemandangan yang lebih luas dari dapur ke bahagian hadapan.

meor10

Dari sudut ini kita dapat melihat kedudukan dapur kering dan dapur basah.

Dapur basah. Tiada tingkap tetapi tuan blog kaca digunakan untuk menyumbang cahaya semulajadi di kawasan memasak dan membasuh.

Dapur basah dari jarak dekat. Tiada tingkap tetapi blog kaca digunakan untuk menyumbang cahaya semulajadi di kawasan memasak dan membasuh.

Kabinet display pelbagai guna di ruang keluarga menampilkan rekaan moden.

Kabinet display pelbagai guna di ruang keluarga menampilkan rekaan moden. Perhatikan lantai yang masih kotor berdebu. Selepas dibersihkan nanti tentu lebih menarik.

Kabinet display dilihat dari sisi. Apa saja rekaan kabinet yang anda inginkan kami boleh merealisasikannya.

Kabinet display dilihat dari sisi. Apa saja rekaan kabinet yang anda inginkan kami boleh merealisasikannya.

contact11

125 Komen to " Kabinet dapur di Kota Kemuning "

  1. sanisah says:

    memang cantik. saya memeng berangan utk mempunyai dapur warna merah dan putih. kalau ada rezeki bolehlah impian dilaksanakan

  2. Mimi Aida Yusoff says:

    Cantik skali gabungan warna merah putih tue…how much it cost to get that kind of design,I think it can suit 4 my apartment.

  3. sha says:

    berapa pulak anggaran kos yg merah putih besar tu….emm…suka…suka…

  4. julianabilah says:

    simple n praktikal tp tetap cantik..

  5. nida says:

    Berapa keluasan keseluruhan dapur utk design merah putih di atas tu. Berkenan sgt dgn design tu…

  6. Fena says:

    Saya suka design ini, sangat menarik dan menampilkan kelainan. Diman boleh saya cari atau tempah cermin hiasan seperti yg dipaparkan di dalam artikel ini?

  7. villiant says:

    erm..klu design cam nie..biasanyer tgok keluasan dapur ke atau boleh sesuai sume dapur..
    brape harga cm nie??

  8. nazira says:

    cntk gler? nmpk ekslusive rrrrrrrrr

  9. admin says:

    Haii..

    Kepada yang bertanya tentang kos, dapur merah putih tu taklah mahal, padan dengan saiz dan material yang digunakan. Kalau nak buat kat rumah sendiri, kami boleh datang ukur untuk bagi quotation. Bak kata orang ukur kabinet di rumah sendiri le. Baru betul harganya.

    Kepada yang bertanya pasal cermin hiasan tu, supplier di JB. Harga agak mahal le, tapi kalau dah minat apa ada hal. Frame cermin kami yang buat.

  10. admin says:

    Villiant, biasanya kita sesuaikan design dengan keadaan ruang dan kehendak pelanggan. Kami tak buat kabinet ikut saiz standard…

  11. admin says:

    Mimi, kalau betul-betul nak buat kami boleh datang ukur dan bagi quotation…

  12. sofia says:

    berkenanlah..chantek sangat ..

  13. niza says:

    saya pun berkenan…boleh tau kosnye

  14. niza says:

    boleh dtg rumah saya untuk ukur and bagi quotation?

  15. admin says:

    Niza.. tepon saya 013-236 1198

  16. daisy says:

    Nk tnye..counter top untuk cabinet merah putih tu dr material ape yer? Utk pintu tu plak? Sy tgh survey cabinet dapur ni..kalo kna gaya n harganye nk wat gak..

  17. Cantik,tapi rumah saya dah ada kabinet dapur.cuci matalah

  18. yati says:

    Assalamualaikum…

    Cantik sangat kombonasi dapur merah dan putih.
    Ruang dapur untuk rumah baru saya agak sempit. Namun saya berkeinginan untuk buat kabinet dapur yang moden. kalau badget dalam rm5k saja boleh ka?

  19. nora says:

    Salam.Skrg saya dgn asben tgh survey kabinet dapur, akan berpindah rumah bulan 3 nanti.Saya ingin bertanya boleh ke sekiranya saya faks kan salinan ukuran dapur berdasarkan SMP rumah untuk mendapatkan quotation secara kasar?
    Saya sukakan kabinet dapur yg berwarna coklat.Kabinet tu jenis material@ kayu ape yer?

  20. weet says:

    hai! sy berminat ngan kaler merah tu, glass kan?? dapor umah sy size 8×6.

  21. admin says:

    Salam semua, saya tak perasan salah tulis material kabinet merah kat atas tu. Bukan kaca 3G tapi ply laminasi dengan meica warna merah glossy. Nampak macam kaca 3G tapi bukan. So, kalau anda semua perhatikan ada 3 kabinet warna merah yang telah kami tampilkan dan semua menggunakan pintu berbeza. 3G di Enstek, Formica di Subang Bestari dan Meica di Kota Kemuning.

    Harga RM5k boleh dapat atau tidak? Kena tengok saiz dan design. Mungkin boleh dapat, mungkin tidak. Kami banyak juga buat kabinet harga dalam lingkungan RM5k ni. Bukan semua kabinet yang kami buat besar-besar belaka. Ada juga yang kecik dan bajet.

  22. yati says:

    Tq. Rasa lega jugak bila dengar KC boleh bina dalam rm5k. kalau lebih sikit2 tu tak kisah lah. Tapi malangnya saya berada di utara semenanjung. sangat puas hati dengan design KC merah putih tu.

  23. admin says:

    Yati, ada sesetengah tuan rumah buat dulu table top, kemudian dah ada bajet baru pasang pintu. Maknanya buat kerja ikut bajet le. Kalau buat sekali mungkin kos tinggi tapi kalau buat sikit-sikit tak la rasa mahal sangat. Orang kata ukur baju di badan sendiri.

    Satu lagi, kabinet atas pun boleh makan kos yang tinggi kalau binaan sampai ke siling. Kalau buat tinggi yang standard tu harga pun standard jugalah. Semua terpulang kepada kita sebab kita yang bayar dan kita yang nak guna.

  24. miza says:

    cantik…boleh ke buat di seremban??

  25. lina says:

    mmg cantik…nmpak moden gitu…

  26. Roza says:

    Salam, saya akan berpindah ke rumah baru dlm 3 bln ni. skrg ni tgh mencari untuk buat dapur. So, boleh bantu saya tak. Budget saya dlm RM5-6k…yg merah putih tu cantik la..sy suka…tp sy ada anak kecil..boleh bg cadangan..

  27. Puan Shahrul Nizam says:

    salam. nak tanya, meica kaler itam ada ker? cost dia murah skit ke dari kaca 3g?

  28. azuraida says:

    cantik sunguh kenan raso… duit pun comel

  29. azuraida says:

    cik admin saya dok bukit rimau je.so blh murah kan sebab dekat nga tempat awk tu..hajatnya nak kabinet yg atas jer……..

  30. sarah rizal says:

    salam,
    sy minat sgt yg kaler merah putih tu. dapur 10 x 10 blh muat tak? klu ok blh quote ke mail sy countess_drakoola@yahoo.com. Thanks..

  31. niezam says:

    salam admin sy bru tgk web ni
    tahniah lawa kombinasi merah+putih
    teringin rumah bujang sy mcmni
    ade rezki insyllh 2012 bnikah nt bkl is3 xla pening2 pale tuk hias dapur =)

  32. Nurul says:

    salam.

    saye pon nak tanya kaler hitam ade tak?
    saye baru nak pindah kat taman impian putra. tngh suevey2 design dapo yg cantik tejumpe website ni. cam bekenan la pulak.hehe.
    kalo saye buat bahagian bawah je dulu agak2 bape ek nak kene ready bajet?

  33. noryn says:

    salam..saya berminat betul dgn design yang ini.cantik sgt.blh x bagitau berapa kos keseluruhannya bg memudahankn sy membuat budget.blh x bg qoutation untuk design yg ini n yg di timur tmn estek nilai 2.kedua-dua design ni saya berminat sgt n bercadang untuk direalisasikan kat dapur rumah saya.

  34. yusma says:

    saya dh buat table top cm nk tmbh kabinet atas bwh jer dlm 10x5kaki rasanya..tp kt seremban…blh dtg ukur ke..

  35. izyan says:

    luas dapur saya lbh kurang mcm kabinet merah yg dlm gambar.tp saya lbh suka kabinet kale hitam dan cat kale merah…en rasa sesuai tak? brapa budget?

  36. naziera says:

    salam.nice kabinet dapur merah putih yg kat kota kemuning tu. brp kosnya bg keluasan dapur basah dan kering yg panjangnya 18ft x 11ft dgn ketinggian dari lantai 11ft ? harap reply ye…saya betul2 serius dan very interested!

  37. Siti says:

    salam,

    cantekk!sy mmg berminat dgn kitchen cabinet kaler merah+hitam/merah+putih. Betol ke pendapat yg solid surface kaler itam lg snang nmpk kesan calar drpd putih?
    Kit cab yg di kota Kemuning tu solid surface ye? Kalo meica merah glossy + kaca ply laminasi lg murah dr 3G, byk ke beza harga nye? Sy berminat dgn 3G tp nk bajet juga.
    Kalo sy e-mail kan plan rumah dan lakaran kit cab yg sy berminat utk quotation admin bole bg suggestion idea jugak x utk cantikan lg lakaran sy?

  38. Ija says:

    Saya nak sambungkan wet dgn dry kitchen sekali bagi tujuan membuat kabinet. Tapi rasanya nak buat table top bentuk L suiap berpintu jer dulu.Keluasan dapur lebih kurang 8′ (lentgh) x 6′ (wide). Berapa agaknya anggaran kasar kos.

  39. BB says:

    Saya berkenan ngan hasil kerja anda tapi sayangnya saya tinggal jauh di utara….mustahil le utk anda buatkan kabinet utk saya. Boleh tak bantu saya, saya nak dptkan quotation harga dan nak cari mana2 kontraktor belah utara (kedah/perlis)yang diyakini mutu kerjanya untuk saya hubungi? Utk info, keluasan dapur saya dlm 18 kaki x 16 kaki, saya inginkan dapur bawah daripada simen ngan table top tahan lasak, pintu pun tak perlu le yg fancy2….saya nak meja pulau utk meja kerja, bajet saya dlm RM15k ke bawah….agak2 boleh dpt tak?

  40. fina says:

    perhhh…cantiknyer…mmg dapur idaman sya nih…bila nak wat dapur camni…nk juga… :) )

  41. fina says:

    agak2 berapa kosnya cam kabinet coklat tu…

  42. hamiza says:

    Assalamualaikum,

    Cantik betul rekaan En.Ok… kalau saya yang tinggal kat utara ni,, macam mana pulak …boleh buat ke..betul ke RM5.00 sekaki

  43. Nur_MS says:

    Salam kunjung…mcmner nk contact admin? nk decorate rumah parents kat kampung, kelantan..jauh gak tu..bleh ker g saner? sebab sy tertarik dengan dekorasi2 dapur yg ader kat sini…Klu nk g melancong kltn boleh la datang ukur2 kat rumah..hehe..
    ok thanks much~!

  44. norzalinawati che saad says:

    memang cantik kalau boleh nak buat untuk rumah baru

  45. khairi says:

    saya berkenan dgn kabenet dapor yg warna itam putih tu.brapa kosnye?

  46. ct says:

    saya nak wat kabinet menggunakan kayu nyatuh… berapa
    kos untuk kabinet nyatuh

  47. NUR NADIA says:

    hi, saya suka dengan warna yang dipadankan itu. merah dan putih nampak ceria dan mengembirakan. Berapakah bugget untuk membuat kebinet tersebut sekiranya dapur berkeluasan yang sama.

  48. amir says:

    salam..cantik jgak kabinet dapur warna merah n putih tu.ade warna lain ke slain tu?sy bajet dlm rm2000-rm3000 ckup ke utk aparment bru sya?dpur xla brape bsar.dlm 9 kaki kot.

  49. iera says:

    saya pn tgh survey kabinet dapur. warna pilihan mmg merah putih. lbh kurang mcm yg ni laa…tp saya jauh sgt..kt kelantan.

  50. tini says:

    nak tanya..umah saya kat klantan. ada cwangan ker kat sana?huu

  51. asmida says:

    Hi..mmg cantik kabinet tu..sy tgh survey kabinet dapur ni sbb umah yg dibeli x lama lg akn siap..di bkt naga bdktn bkt kemuning…bajet sy dlm rm5k..saiz dapur lbh kurg 9′x7′..blh dapat ke ngn bajet yg sy ckpkn tu?

  52. yani says:

    Saya berminat dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak ikut design yg samer…tolong bagi tahu kos nyer..

  53. nora says:

    salam…..brp budget utk buat dapur basah tu yer (termasuk sinki dan hub+hood)?

  54. ibnu mariah says:

    Cantik dan menarik. Saya ingin cadangkan supaya disertakan struktur organisasi Zolmar Enterprise, termasuk dengan gambar top management

  55. maz mohd says:

    Salam. Nak tanya. ukuran dapur 10×10. Berkenan warna merah glossy. anggaran siap dengan built in oven… berapa agak2

  56. haslina says:

    Saya tertarik gak dgn idea yg di paparkan…tapi rasa macam tak praktikal utk rumah baru saya…tu ada design lain untuk kabinat dapur L yang simple dan berapa kosnya.warna tak nak merah sangatlah kalau warna silver ke putih ke ade tak? hijau muda pun ok gak….tu merah sangatlah…

  57. niza says:

    salam.. sy ingin bertanye.. ape perbezaan solid nyatuh, ply nyatuh dan formica?? yg mane lebih bagus?? yg mane lebih tahan kalau kene air?? ape kebaikan dan keburukan? terima kasih byk2..

  58. fjun says:

    lawa2 tul kabinet dapur ni. I suka pula kabinet merah putih 2 coz, cam senang buat…bahan2 pun senang dpt…

  59. rahaiza says:

    salam,
    nk tanya..brape budget kalu nk wat dapur basah+dapur kering mcm ni ek?

  60. fie says:

    salam..sy pun nak tau gak..brp erk kos dapur bsh cam 2?

  61. Nurul says:

    Salam,

    Berapa anggaran budget untuk cabinet berbentuk L Shape tanpa dapur?
    Saiz lebih krg 3685.

  62. anis says:

    berapa kos kabinet merah putih tu dan berapa saiz ruang dry kitchen tu….?

  63. han says:

    salam,

    cantik la dgn design kc merah putih nie…berapa yer anggaran cost nya? termasuk sekali wet kitchen?

  64. Jaafar says:

    Brape budget kabinet camtu?

  65. ina says:

    cantik betul kabinet pelbagai guna tu..kalau letakkan harga skali bleh jugakla compare ngan bajet sendiri..

  66. Afid says:

    Salam,

    Cantik la warna merah putih… moden… berapa budget kalu nk wat dapur basah+dapur kering mcm ni ek?

  67. faz says:

    cantikyer..berapa kos tu..tu kabinet fav saya warna merah….tapi size rumah tak tau la pulak..kalo tuk rumah teres dapur yg ruang agak sederhana…budget berapa yer..

  68. nazri says:

    nampak menarik n moden.boleh saya tahu ofis di mana ye?saya di bangi

  69. jun says:

    salam..
    saya berminat dgn kabinet contoh di atas.. nak tahu agak2 berapa agaknye kos utk kabinet seperti di atas tu.. tq

  70. syuhaira says:

    salam,

    saya nak tau brp kos utk buat dapur basah n kering mcm tu? klu dapur kering skali ngan kaunter bar je brp ye?

  71. herin says:

    salam..ada beberapa perkara nak tanya.

    1. boleh dapatkan person contact..??
    2. utk quotation kene bayaran atau free?
    3. saya mmg berminat dgn konsep dry n wet ini sebab rumah yg akan saya duduk minggu depan lebih kurang sama..boleh dptkan bajet kalau design yang sama spt rumah ini berapa ye..?

    harap pihak Zolmar dapat reply komen saya ni a.s.a.p..tq..!

  72. pn sue says:

    salam… sy ingin bertanya anggaran kos bagi pengubahsuaian rumah di bahagian dapur bersaiz 8ft x 15ft

  73. issey liyana says:

    hai..cantik sy suker waner merah..kalau gabung merah. putih n hitam mmg cantik n menarik.. brpa kos nk bwt ni?

  74. Fizah says:

    saya minat sangat dengan kabinet dapur yang menggabungkan 3 warna iaitu merah, putih dan hitam. manakah lebih baik samada menggunakan 3G atau arkilik sebagai pintu kabinet? berapakah ukuran jubin / mozek yang perlu saya tambah supaya bila mengelap lantai tidak terkena pada pintu kabinet di bawah?

  75. fadlee says:

    saya berminat dengan dapur basah dan kering spt yg dipaparkan,emmmm berape kosnya?

  76. azman says:

    saya sedang survay kabinet dapur..keluas dapur 10×8 bajet berape ye

  77. Hana says:

    saya memang tertarik dgn dapur merah putih tu.. tp saya nak letak stove sekali di situ…2 in 1..(dpur basah+dapur kering)..agak 2 berapa kos nyer?

  78. nor zakilah says:

    salam,

    berapa budget tuk dapur ni pulak?

  79. yusnoor says:

    salam , tolong email saya qoutation yang ni..tq

  80. Balan says:

    Saya berminat dengan dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak buat design yg sama tolong bagi tahu kos nyer..

  81. Rashidah says:

    Salam. Saya sedang mencari kontraktor untuk mengubahsuai rumah lama saya dengan harga berpatutan. Boleh ke sya dapatkan quotation?

  82. amor says:

    salam…interested dgn KC jenis hi glass tuh..kire camane yek? per ft run, berapa RM? email saye details..tq!

  83. yana says:

    salam. cantik design ni. brape budget ek utk dapur camni? plan nak msauk umah baru dalam early next year, tpi x dapt design yg berrkenan lg? bo email quotation X? payment camna lak?

  84. yana says:

    salam. bo antar quotation kat email sy?

  85. ADLAN says:

    saya minat sangat yang ni.merah putih…… berapa kosnya???? kalau 10×13

  86. Siti says:

    Salam,

    Adakah saudara menerima tempahan dr Muar?

  87. Sharon Sih says:

    Hi, can i get the quotation for the cabinet? (Wet & Dry Kitchen)
    (Kabinet dapur di Kota Kemuning that you post on November 23, 2009)

    I need to do the budget, just follow your size.

    Thank you.

  88. ms mimi says:

    salam..
    boleh sy tau material ape yg digunakan utk buat table top dapur merah putih tu..
    adakah ia mudah menyerap cecair atau warna..

  89. suzana binti yusoff says:

    salam.cantik design kabinet dapur merah putih. nak tahu brp agak2 kosnya?

  90. rosnani says:

    salam…cantiknye kabinet merah tu..actually saya memang suka kaler merah…so bape harga kabinet yang atas skali tu?…fooh…

  91. Hazry says:

    Saya minat kabinet dapur colour merah putih. Apakah material yang digunakan untuk table top dan pintu kabinet? Kalau guna material yang sama untuk dapur bentuk L yang panjangnya 20 kaki brapa kosnya?

  92. wan says:

    tolong anto quatation kat saya

  93. has says:

    emailkan quotation utk kabinet dapur leh..ukuran 9×9

  94. has says:

    emailkan quotation utk kabinet dapur leh..ukuran 9×9..thankss..

  95. Rumaizah says:

    Boleh Dapatkan contact No? TQ.

  96. zie says:

    saye nk tanye kabinet yang wrna merah tu bpe yeeeeeeeeeeee

  97. zie says:

    klu blh murah sikit sbb bajet sikit je

  98. NIZAM says:

    nak contack sape berminat ngan merah putih, tapi nk siap tuk mesin basuh mcm kayu tu

  99. diee says:

    saya berminat dgn dpur bsah dan kering itu, brapa kosnye ek..

  100. khalijah says:

    Salam saya nak tye design ni (kering dan basah, serta kabinet dapur kayu traditional dan moden. hrga dalam brape ye? terima ksih..kalau sent gmbr2 dan hrga boleh?

  101. samsinahaida adham says:

    salam, berapa budget utk buat dapur basah seperti dlm pic tu? Tapi sy nak L shape tanpa dapur.

  102. nurul huda says:

    slm… mmg cantik.. kl xtermasuk dgn pemisah kaunter bar tu brp kosnya ek? dpur basah lak brp kos?

  103. MIA says:

    SALAM, Saya berminat dengan dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak buat design yg sama tolong bagi tahu kos nyer..

  104. Maria says:

    Saya berminat dengan kabinet merah putih.Boleh bg no telefon.So boleh la dtg ukur and bg quotation nnti.

  105. shikin says:

    please email quotation dapur kering n basah

  106. minarnie says:

    salam…sy berminat ngn kabinet merah tp dapur saya keluasan 10kaki x 10kaki..boleh bg quotation email

  107. nomie says:

    very nice! suka merah n putih, berapa budget kalu design camni

  108. AZLIN says:

    hye, berape bajet tuk kabinet merah putih tu?tp, pjg sket,utk 8x12kaki..include, coffee tabl etu..ta

  109. anis says:

    yang ni pun cantik jugak…boleh tahu berapa keluasan dapur basah dan dapur kering kat dalam gambar ni? berapa kos kc merah tu kalau ikut saiz dalam gambar ni?

  110. ruzaini says:

    bole dapatkan harga utk kabinat dapur merah putih tu? TQ

  111. Tuan says:

    apa spec /ukuran dan harga untuk kabinet dapur ni? leh email quatation ke email saya tak? bentuk L shape 10 x 14 kaki..tqvm

  112. azlina says:

    cantiknye……………bape ye budget utk kabinet camni?

  113. Safi says:

    Aswt…

    Berapakah bajet kabinet bagi keluasan dapur 18 x 20. Saya berhajat untuk memiliki dapur konsep moden….tqvm

  114. Mohd Aimran says:

    brp quotation utk dapur yg warna merah tu?

  115. wawa says:

    cantik dan moden

  116. boleh tak pamerkan gambar kabinet dapur 3g gloss yang berharga dalam rm 5000

  117. ieza says:

    Salam,
    boleh pm harga kitchen cabinet yang merah putih..
    tq.

  118. saya memang berminat dengan design ni nak tanya kalu quotition kena bayar gak ke.rumah saya anggaran dalam 10kaki panjang nak wat konsep wet n dry kitchen berapa k leh dapat

  119. MUHAMMAD RAADI says:

    HIASAN YG SGT2 CANTIK & MENARIK.. KALU SY NK RENOVATE SATU RUMAH JENIS TERES 2 TINGKAT, 4 BILIK TIDOR, 3 BILIK AIR, RUANG TAMU, & POSH KERETA..AGAK2 BERAPA KALU GUNA MATERIAL MCM NI?

  120. noor asyikin says:

    ada x design colour turqoise…thx

  121. yusniza bt ahmad says:

    saya inginkan budget utk kabinet merah putih utk ukuran 10×10.

  122. iella says:

    salam..nak tanye kalau kabinet
    Dapur basah dari jarak dekat. Tiada tingkap tetapi blog kaca digunakan untuk menyumbang cahaya semulajadi di kawasan memasak dan membasuh tu rm brape???

  123. Dya says:

    quotation please untuk design kabinet kat atas tu

  124. mardiah says:

    salam…

    saya dalam proses renovation rumah. Keluasan dapur lebih kurang 10×30 kaki persegi. Sangat berminat utk design dapur kering dan basah. Boleh emailkan berapa budget yg perlu disediakan.

    Terima kasih

  125. Aidil says:

    Asalamualaikum..brape ye kos utk design macam ni?

Tinggalkan komen

Anda mesti Log Masuk untuk meninggalkan komen.