Laman Utama » Paloma Interiors** » Kabinet dapur dan wardrobe di Subang Utama

Kabinet dapur dan wardrobe di Subang Utama

Kabinet dapur yang ditampilkan dalam portfolio ini ringkas saja tetapi berbeza sedikit dari segi bahan binaannya. Ia menggunakan kepingan formica. Formica adalah kepingan ply yang telah sedia dilapisi dengan lapisan formica sebagai kemasan. Skim warna yang menjadi pilihan tuan rumah untuk dapurnya jelas sekali iaitu hitam dan merah. Lapisan plastik yang kelihatan di pintu-pintu kabinet dapur datang dari kilang untuk melindungi permukaan. Ia belum ditanggalkan kerana tuan rumah belum berpindah masuk.

Wardrobe di bilik utama pula berskim warna merah jambu cerah dengan pintu sliding berkembar dengan kemasan cermin muka dan bingkai aluminium.

Kabinet dapur bentuk I yang ringkas. Pintu dari formica dan top dari konkrit dilengakpi jubin.

Kabinet dapur bentuk I yang ringkas. Pintu dari formica dan top dari konkrit dilengakpi jubin.

Pandangan dari dua sudut berbeza. Lapisan plastik yang dapat dilihat di dalam gambar datang dari kilang bagi melindungi permukaan sebelum ia digunakan.

Pandangan dari dua sudut berbeza. Lapisan plastik yang dapat dilihat di dalam gambar datang dari kilang bagi melindungi permukaan sebelum ia digunakan.

Wardrobe besar dengan pintu sliding berkembar dengan kemasan cermin sepenuhnya. Kelihatan di pintu wardrobe bahagian feature wall bilik dan tingkap.

Wardrobe besar dengan pintu sliding berkembar dengan kemasan cermin sepenuhnya. Kelihatan di pintu wardrobe bahagian feature wall bilik dan tingkap.

Bahagian dalam wardrobe yang lengkapi rak, laci-laci dan kemudahan menggantung pakaian. Bagi barangan besar dan jarang digunakan biasanya ruang penyimpanan di sebelah atas digunakan.

Bahagian dalam wardrobe yang lengkapi rak, laci-laci dan kemudahan menggantung pakaian. Bagi barangan besar dan jarang digunakan biasanya ruang penyimpanan di sebelah atas digunakan.

contact11

62 Komen to " Kabinet dapur dan wardrobe di Subang Utama "

  1. alimah says:

    salam. saya tertarik dengan hasil kerja tuan. jika saya telah membina kabinet top dengan tiles berukuran 11 kaki x 7 kaki, berapa harga untuk pasang pintu dan bahagian atas (gantung)? saya bercadang nak guna melamine sahaja.jika saya nak pasang tall unit untuk 6 kaki lebar x 10 kaki (tinggi), berapa pula anggaran harga? terima kasih tuan

  2. Fidra says:

    salam.

    berapa anggaran harga untuk kabinet dapur bentuk I seperti di atas. Saya sedang survey untuk rumah baru saya.

    Terima kasih.

  3. sham says:

    berapa anggaran harga kabinet dapur seperti diatas?

  4. azlinda says:

    salam
    sy tertarik dgn wardrope,dimana tidak menampakkan almari..berapakah harga bg design sperti itu.Bagaimana penghantaran untuk negeri perak?

  5. Roza says:

    Salam, Boleh tuan bg anggaran kos untuk KC diatas. Ini untuk rumah baru saya…

  6. KNY says:

    salam..

    nice wardrobe. blh saya dapatkan sebut harga utk design wardrobe sedemikian??

  7. susan says:

    salam…
    boleh tolong emelkan saya sebut harga untuk kabinet dapur dan wardrobe seperti di atas.
    saya nak bandingkan dengan budget.
    btw, dapur saya kecil sesuai untuk kabinet size I seperti di atas.

  8. suzent says:

    salam…
    Boleh tak tolong emelkan saya quatation untuk kabinet dapur dan wardrobe seperti di atas.
    Dapur saya ber saiz kecil sesuai untuk design I seperti si atas.
    TQ!

  9. sue says:

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

    terima kasih

  10. sue says:

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan KC serta keluasannya

    terima kasih

  11. faridah says:

    Salam.

    Boleh saya tahu berapa anggaran harga untuk kabinet dapur bentuk I seperti di atas. Juga anggaran kos untuk bilik anak2 yang dipasang siap dengan wardrobe dan 2meja belajar dan drawer meja belajar seperti yg dipaparkan dlm web ini. Saya sedang survey untuk rumah second hand yg baru dbeli.

    Terima kasih.

  12. jurina says:

    bleh saya tahu anggaran kos untuk buat kabinet seperti diatas..?

  13. jurina says:

    bolih saya tahu anggaran kos untuk buat kabinet dapur seperti diatas..?

  14. alin says:

    tolong berikan quotation dapur diatas termasuk hood, hob and sinki dan juga wardrobe bercermin ini.

    Nak plan for my new house.

    Thank you.

    Regards,
    Alin

  15. iena says:

    sy berminat dgan kabinet dapur…dan wardrobe…boleh bagi quotation..
    nk plan kat rumah baru…
    tq…

  16. aida says:

    cantik.. blh bg kos untuk wardrobe dan kc.

  17. Roziana says:

    Hi,

    berminat utk dpatkan quotation utk kabinet dapur spt di atas.

  18. siti rosma says:

    salam.
    Boleh saya dapatkan berapa anggaran untuk kos kabinet diatas? Dapur sya bersaiz kecil dan lebih kurang sama dengan saiz ruangan seperti ruangan dapur diatas.
    T’kasih.

  19. Mariah (Puchong) says:

    Salam. Berapakah harga jika kabinet dalam bilik berukuran panjang 100″ , tinggi 34″ dan lebar 20″ ?

  20. NORFARHANA says:

    sy berminat dgan kabinet dapur…dan wardrobe…boleh bagi quotation..rumah dekat nilai impian..

  21. haslina says:

    salam. boleh hantarkan quotation utk wardrobe. tq

  22. asmak says:

    Salam.
    Cantik wardrobe tu. Berapa harganya untuk contoh yg tuan tunjukkan?

  23. Sherlynn says:

    Can u pls let me have the quotation for the Kitchen cabinet

  24. ida says:

    mohon sesangat dpt emailkan quotation bagi kabinet dapur n wardrobe nih.sgt2 berminat…tq

  25. Azean says:

    Salam,

    Selain dari warna merah, warna apa yang available untuk design dapur cam ni? By the way, saya ada hantar email pada encik nazli psl proposed renovation tu, ni kira soalan tambahan dari email tersebut.

    T.Kasih.

  26. arnida says:

    Salam, boleh bagi quatation untuk wardrobe and kitchen cabinet?
    Dan saya amat berminat untuk membuat kabinet bawah tangga yang sepanjang 15 kaki bersama dengan kabinet TV. Saya masih mencari gambaran yang sesuai. Terima kasih jika pihak tuan dapat melakarkan kabinet bawah tangga yang sesuai. Terima kasih.

  27. siti says:

    boleh sy dapatkan sebut harga utk wardrobe di atas?sy tertarik utk rumah baru sy

  28. Nina says:

    saya nak qoutation untuk wardrobe and kitchen cabinet ini.please email.URGENT

  29. diana says:

    salam tuan;

    sy tertarik dgn pembuatan kabinet tuan… sy berada di borneo, agak sukar utk mendapatkan khidmat tuan.. blh sy bertanya, dimana hendak mendapatkan “Kepingan Formica” yg beraneka warna tersebut?… sangat menarik..

  30. alin says:

    salam…minta quotation untuk wardrobe…terima kasih..

  31. syida says:

    berapa harga untk wardrobe kat atas tu…?cantik..macam mana kalau saya tinggal di negeri sembilan?

  32. zila says:

    cantik dan moden,brpa kos untuk wardrobe dan kabinet dapur tu ya?

  33. ina says:

    Salam, En. Nazli saya just nak tau harga untuk design wardrobe seperti diatas..ada lagi ker design2 lain untuk wardrobe.Saya tengah survey untuk buat dalam master bedroom kat rumah saya. T/ksh

  34. Nik says:

    Salam..saya tertarik dan berminat dgn wardrobe…berapa utk harga wardrobe diatas…dan boleh bg quotation / estimation tak utk buat walk-in wardrobe…

  35. mimieyus says:

    salam,

    saya berminat. Boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

  36. SiraBee says:

    boleh bagi kos harga wardrobe seperti yang diatas tapi bukan pintu cermin, just melamine abs ke…

  37. maini says:

    salam.
    bleh email kn sebutharga bg kitchen cabinet seperti diatas untuk ukuran 10ft termasuk dapur tungku, hub & sinki. ade brape pilihan warna bg design tersebut?
    tq

  38. Tina says:

    nak tanya berabe harga nak buat wardrobe yg semua cermin tu…cantik and kemas la.. tq

  39. kuyanz says:

    k/c L-shape 13 kaki
    w/d 7 kaki
    brp hrga?

  40. zana says:

    boleh beri cadangan untuk hasilkan kabinet bagi ukuran bilik 15 x 12 kaki.dan ditengahnya ada meja penyediaan.saya berminat kabinet warna oak.

  41. siti says:

    salam,

    saya berminat. Boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

  42. siti says:

    cantik dan moden,brpa kos untuk wardrobe dan kabinet dapur tu ya?

  43. alifah says:

    Berapa anggaran harga utk table top and KC seperti ukuran di bawah design macam kabinet dapur kayu moden berona tradisional ?
    Kitchen :

    3) L shape – table top 12′ x 5′ – termasuk sinki di bahagian 5′

    – base utk table top menggunakan granite

    – 12′ (kabinet atas)

  44. nora says:

    salam,
    saya nak tanya brape kos anggaran klu nak buat wardrope seperti diatas tapi pada keluasan bilik dalam 250kaki persegi.

  45. siti says:

    mohon dpt emailkan quotation bagi kabinet dapur nih dan keluasanyang diperlukan untuk masukkan kabinet dapur ni.sgt2 berminat…tq

  46. Azliza says:

    brp kos untuk KC tu?? tapi i nak buat bentuk U..
    Saya berminat gak ngan Wardrobe.. brp kosnye???

  47. abdul malek says:

    salam minta quotation untuk kc dan juga wardrobe ini juga. saya akan masuk rumah baru di Alam Budiman, Shah Alam tidak lama lagi. harap mendapat feddback daripada pihak tuan asap. tq

  48. ahmad mazrullah says:

    Boleh buat anggaran , berapa kos bagi kitchen kabinet shj?

  49. syifa balqis says:

    salam,boleh sy dptkn quotation untuk wardrobe closet bersaiz 6′x8′.material solid wood,anti-jump,pintu cermin.terima kasih..

  50. AZMAN says:

    SAYA BARU AJE SIAP RUMAH, TENGAH FIKIR UNTUK RUANGAN DAPUR(LANTAI) DAN RUANGTAMU ELOK PAKAI JUBIN KE ATAU YANG BAGAIMANA? TOLONG PERJELASKAN, KALAU NAK PAKAI JUBIN BERAPA KOS TERMASUK SILING KAPUR?

  51. dr indra says:

    what is the budget to do kitchen cabinets?i am interested to do the same plan.

  52. Mohd Ali says:

    Salam,

    Boleh saya tau berapa anggaran kos kabinet di atas, nampak kemas dan menarik
    ukurran dapur dalam 10′x8′ nak buat L style

  53. suhaimin says:

    salam.saya tertarik pada kabinet yang tuan paparkan.berapa harganya

  54. zai says:

    boleh bagi saya angaran harga utk renovate dapo?

  55. feezah says:

    salam,

    boleh email tak anggaran harga utk kabinet kat atas….

  56. wani says:

    salam, bper anggaran kos kabinet dan wardrobe seperti di atas?

  57. wani says:

    saya nak qoutation untuk wardrobe and kitchen cabinet ini.please email..saya sgt la berminat..plz email qoutation to u ASAP.

  58. jeremy says:

    brape ek ukuran saiz wardrobe kt atas ni. boleh bagi quotation x? nk planning bajet utk rumah baru.

  59. NURULIFZAN BT ABD HAMID says:

    salam,
    saya berminat untuk dapatkan quotation untuk kabinet dapur diatas.

  60. ashraf says:

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan KC serta keluasannya

  61. dyNA says:

    hye , nk tanya mcm mne nk lekat guna formica ni… gne gam atau ape ? tq

  62. redzauan says:

    salam,

    boleh saya tau brape harga bagi kitchen kabinet diatas

Tinggalkan komen

Anda mesti Log Masuk untuk meninggalkan komen.