Ringkas dan kemas untuk pasangan muda

Dalam portfolio ini saya tampilkan rekaan dapur yang ringkas untuk satu pasangan muda yang mendiami sebuah rumah town house di kawasan Bandar Seri Permaisuri, Cheras. Pemilihan warna dibuat sepenuhnya oleh tuan rumah yang melibatkan jubin lantai, jubin table top dan juga kabinet. Saya berpendapat kombinasi warna yang dipilih amat bersesuaian.

Badan dan pintu kabinet adalah dari melamine board dengan aluminium sebagai bingkai. Bersesuaian dengan saiznya, ia kelihatan begitu praktikal dan ergonomik.

Kabinet dapur bermula dari kekotak peti sejuk yang kelihatan lebih besar dari unit semasa bagi membolehkan peti sejuk baru yang lebih besar yang bakal dibeli.

Kabinet dapur bermula dari kekotak peti sejuk yang kelihatan lebih besar dari unit semasa bagi membolehkan peti sejuk baru yang lebih besar yang bakal dibeli.

Table top asal terbatas di bahagian dinding bertingkap sahaja. Bagaimanapun ia ditambah menjadi bentuk "U". Tingkap yang besar turut memberi kesan lapang kepada ruang dapur yang agak kecil.

Table top asal terbatas di bahagian dinding bertingkap sahaja. Bagaimanapun ia ditambah menjadi bentuk “U”. Tingkap yang besar turut memberi kesan lapang kepada ruang dapur yang agak kecil.

Secara keseluruhannya dapur ini kelihatan ringkas, kemas serta praktikal dengan pemilihan warna yang sesuai.

Secara keseluruhannya dapur ini kelihatan ringkas, kemas serta praktikal dengan pemilihan warna yang sesuai.

Tuan rumah menggunakan tampalan hiasan dinding dari PVC yang dibeli di Ikea untuk menyerlahkan karakter dan menambah seri dapur.

Tuan rumah menggunakan tampalan hiasan dinding dari PVC yang dibeli di Ikea untuk menyerlahkan karakter dan menambah seri dapur.

contact11

210 Responses to Ringkas dan kemas untuk pasangan muda

  1. nampak cantik dan kemas. sesuai kan untuk rumah kos sederhana. berapa agak-agak kos untuk buat kabinet ni?

  2. Yer laa…bagi la hints…brp budget..at least minimum ….so senang nk wat kira2 n perancangan

  3. blh tlg email berapa kos utk buat kc seperti diatas?tq..

  4. cantik.. brapa kos utk buat kitchen cabinet spt di atas?

  5. nampak cantik dan kemas. sesuai untuk rumah yang dapurnya kecil. brapa kos untuk membuat kc.tu.

  6. mr_investmentbanker

    harap boleh tambah details macam berapa keluasan/panjang dapur ni, material etc.. so boleh educate kan pembaca..

    anyway saya interested nak tau brapa panjang bahagian peti ais tue.. from peti ais to end base cabinet tu..? not the whole U shape cabinet. thanks

  7. setuju dgn mr_investmentbanker – lagi BEST kalau ada ukuran (sq feet) bg keluasan dapur…senang nak refer and bajet2 untuk rumah baru nanti.

    Btw…design ni Simple n Luvly. Thanx

  8. cantik! bole dptkan quotation?

  9. bole dptkan quotation…..sy memang tgh survey na renovate umah….:)

  10. cantek gaks..bleh bg quatation..
    berapa harga p/kaki ..tq

  11. nice..brp bajet dia..material skali ye..
    tq.

  12. bleh sy dpt quotation untuk design ini, 9ft (cabinet bawah saja)

  13. Nice! But i need price quotation. Berapa luas dapur ni. kalo 9 kaki lebar sesuai tak dengan design ni

  14. mmg cantik…agknya klu kat sabah KC mcm ni msti da mahal sgt…but really nice…

  15. emel quo kt sy ek,,

  16. boleh tolong berikan anggaran brape kos n quotation …btw memang cantik n simple

  17. salam… tolong beri quatation utk kabinet dapur atas dan bawah..
    1. lokasi -kajang
    2. bentuk / pjg dapur- bentuk I, panjang kabinet 12kaki
    3. metarial- melamine
    4. warna pilihan- silver/ kelabu & putih pearl
    5. table top- marble 2kaki x 2 kaki (pearl)
    6. sinki+cooker+hob – x beli lg… klu u belikan, brp?

  18. saye tgh membuat survey…kalo dapur mcm ni brp anggaran kos?

  19. boleh sya dapatkan quatation?

  20. Salam… Cantik kabinet dapur ni. Kalau dapur 10 x 20 kaki, berapa kosnya untuk membuat kabinet seperti ini?

  21. Salam, sy minat design kitchen ni..n i need ur price quotation.kitchen rumah sy kecil je…area rumah 18×65..dapur sy xpasti berape….sy baru nk msuk rumah, bnyk nk gune duit, so kalu boleh nk tau quotation tuk bdget..please do email quotation to me…tq…

  22. salam..leh dapatkan quotation n anggaran harga utk kabinet dapur di atas. t’kasih

  23. salam..nak tau brapa bujet kabinet dapur mcm dlm gmbar? cantik sgt

  24. salam..

    cantik n simple..
    boleh bg quotation..area cheras, design sama seperti diatas..

  25. berapa harga kos dapur diatas.

  26. saya ingin bentuk kabinet seperti ini, tlg Emailkan Quatation beserta bujet…

  27. brape kos untuk kitchen kabinet di atas?

  28. minta qou untuk dapur basah dan kering. Panjang 14kaki dan bukaan 2.5kaki.

  29. nak tau bajet utk kc seperti di atas. Tlg emel yek.. TQ.

  30. cantik. mmg sesuai untuk ruang kecil dan sederhana. kemas sangat. berapa budget?

  31. salam… tolong beri quatation utk buat table top (concrite).

    1. lokasi – jln kuching, kl
    2. bentuk/pjg dapur- bentuk I, panjang kabinet 8kaki

    tq.

  32. salam..cantikla kabinet ni.blh bg quotation..tq

  33. boleh emailkan saya harga untuk kabinet seperti di atas?

  34. Philip Anak Anderi

    brape agaknya kos utk kabinet kitchen seperti diatas?
    plan nak pindah ke rmh baru dan adelah angan2 nak ubah suai dapur.
    Boleh nyatakan kiraan kasar kos tersebut.

    Thanks, kota samarahan, Sarawak.

  35. Philip Anak Anderi

    brape kos utk kabinet dapur diatas?

  36. nmpk kemas.. boleh bg quotaion tuk bajet

  37. nmpk kemas..minat design yg mcm ni.. boleh bg quotaion tuk bajet, nk masuk rumah tq

  38. sy pn nk tanya berapa harga utk kabinet dpr ni..rmh sy x besar..just mampu milik utk sy yg berpendptn rndh..nk simpan duit utk buat kichen kabinet bl dh termampu..tq

  39. brape kos kitchen kabinet di atas?

  40. saya tgh survey utk buat KC.. suka design ni,dapur saya pun rasanya luas dia lbh kurang yg ni, area kajang .. boleh emailkan qoutation ??

  41. Hi! i love the deco of the above photo..i would like to know the budget of making this deco and how about the area which can fit in for it? Thank u.

  42. sy pun nk tau bp kos kabinet kitchen seperti diatas.email sy k.tq

  43. design ni pun nampak menarik…tlg email quotation utk dapur berukuran 10 kaki x 5 kaki…tq

  44. blh tlg email berapa kos utk buat kc seperti diatas?tq..

  45. Mohd Yusri Suphan

    Bole boleh bg quotation..area Shah alam, design sama seperti diatas.

  46. nice..brapa kos kabinet dapur ni??skang tgh survey yg mn sesuai..dapur rumah L shape..plzz email quotation..

  47. berapa kos untuk kitchen kaninet di atas..very nice!

  48. Sesuai untuk keluarga yang simple dan kemas. Boleh bagi anggaran kos di e-mail sy.

  49. Cantik. Saya minat dengan design. Nampak simple tapi moden. Boleh tolong beri harga. Kurang2 saya boleh buat budget untuk renovate dapur saya dalam masa terdekat ni. TQ

  50. brape kos utk kitchen kabinet?bole bg quotation?TQ

  51. bole beri quotation?TQ

  52. Salam,

    bole bg quotation untuk kc seperti di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki.

  53. berapa kos nak buat mcm ni yer? saya kt perak…cantik & senang kemas

  54. slm..blh email kn quatation coz sye tgh survey bg kabinet dapur ni..sbb sye nk wt dlm ms t’dkt..

  55. salam…cantik rasa macam sesuaingan dapur saya..leh bg budget tak?
    ukuran dapur 6″.

  56. seronok dan teruja melihat hasil yang telah dipaparkan. walaupun belum merancang untuk membina rumah dalam masa terdekat ini tetapi dalam proses mencari-cari design terbaik untuk rumah yang bakal dibina nanti, insyaallah. adakah pihak tuan dapat memberikan perkhidmatan di daerah jauh seperti ini (tawau, sabah)…? terima kasih

  57. berminat la dapur ni…kalau dapur 10kaki x 10 kaki…sesuai tak?

  58. salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? ‘u’ shape kan? sama mcm bilik dapur saya. tq.

  59. asskum,bgmna nak ubah suai dapur yg kecil agar nampak kemas,teratur dan luar pandangan.dan budget yg x melampau.kerna sya dan suami baru berpindah ke rumah baru,tp darur yg terlalu kecil menyebabkan kami 3 beranak x dapt nak menyusuaikan diri dgn selesa di situ. ada apa2 cadangan untk persiapan kami/

  60. nak thkos tuk renovation dapur.ukuran 6”

  61. Boleh bagi harga tak klu buat dapur mcm ni? ukuran pun sama mcm ni.

  62. salam.. nice.. mcmne ngn bajet nye lw design di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki. sy di JB.. de branch x kt cni?

  63. bagaimana saya boleh dapatkan quotation untuk dapur, plaster ceiling dan lain-lain lagi dari pihak tuan? saya dijangka akan pindah pada bulan dec.

    tq.

  64. I suke mcm ni.. tolong bg quatation… TQ

  65. salam,

    saya nak quo jugak/…tolong beri yer? kalu nak pakai kaler merah sama harga jugak ker?

  66. blh bg quortation untuk KC spt diatas…material dan warna sama…tlg includekan hood+hob+sinki n acc…location banting..

  67. sye br beli rmh baru tp sye dok di jb,, sye nk sgt wat dapur sye sprt diatas,, klu di jb brapa kos encik kenakan? ataupn encik ade x sesiapa yg sye boleh contact di jb nie,, tq

  68. cntik…tlong emelkan kosnye brapa

  69. bole bagi quotation utk set kabinet di atas?.rumah kat taman LTAT bukit jalil.tq

  70. Boleh bagi quotation untuk dapur ni, berkenan dan sedang survey untuk rumah yang akan dimasuki tak lama lagi

  71. menarik sangat.. boleh email saya qt harga dan spesifik explanation ke email saya… tq

  72. salam.. minat gak la simple222 jee… nk yg murahhh heheh…send yerr quotion nak tau kos yerrr

  73. salam.. minat gak la simple222 jee… nk yg murahhh heheh…send yerr quotion nak tau kos yerrr

  74. Salam,
    Cantik,menarik,tertarik.
    Boleh berikan quotation, sy bakal memasuki rumah baru
    townhouse Park Villa

  75. cantik dan ringkas…bleh bg anggaran kos sb sy pn nk wat mcm nie..

  76. Ingin mengetahui berapa budjet model ini.. jika ukuran 10′x8′

  77. bagaimana saya boleh dapatkan quotation untuk dapur yg simple mcm ni, plaster ceiling dan almari baju ‘build-in’ utk sebuah apartmen yg keluasan 850 k/persegi. berpindah pada bln 2

    terima kasih

  78. saya tgh survey cabinet dapur yang terbaik dan lbh ekonomi utk rumah baru. nice, blh berikan quotation..

  79. saya pun tgh cari utk kabinet dapur.dlm 6′.tlg bg bajet jgak

  80. Salam, bleh beri quotation utk kc exactly like dis….estimate jerr..thanx

  81. send me quotation plz

  82. sy tgh survey kc. leh bg harga utk degisn ni tak? kalo bleh speks detailnya skali…tq

  83. nak mintak quotation kc L shape, budget dalam < RM1500…boleh siap dalam 2 hari tak????

  84. Salam,

    Boleh emailkan saya quotation untok design cabinet nih but not ‘L’ shape? Sebelah bhgn kering, sebelah bhgn basah. Colour rasenyer dark brown? Saya akan berpindah ke Banjaria Court next year.

  85. hi.. sy mmg tgh survey dan cari design yg simple mcm ni… blh x bg quotation.

  86. cntik design ni..agk2 bjet utk design ni brape?sy skekn design yg simple

  87. salam…boley bg bajet x ? saya juga akan berpindah di kawasan permaisuri..insyaallah hujung bulan satu ni….

  88. saya nak tanya berapa harga untuk kc untuk keluasan rumah kos rendah??
    saya area JB..

  89. sy sgt berminat dengan design camni. boleh email quotation utk apartment baru kami? ukuran 9′x8′. kalau nak kaler lain, kene tmbah harga x?

  90. sy sgt berminat dengan design camni. boleh email quotation utk apartment baru kami? ukuran 9′x8′. kalau nak kaler lain, kene tmbah harga x?

  91. berapa agaknya kos bg kc nie??? blh bg quotation x???

  92. sy tgh survey utk dapur ni. leh bg harga utk degisn ni x? kalau bleh specs mcm diatas & detailnya skali…tq

  93. Menarik. Simple je. Sangat sesuai untuk ruang dapur yang tidak begitu besar. Boleh emailkan quotation.. Terima kasih.

  94. Sebenarnya jika pergi ke kedai kabinet dapur..kita akan jadi rambang mata memilih design dan material nk digunakan..saya skrg dlm proses membuat kabinet dapur. Byk bnda perlu dipertimbangkan sblm order kabinet. Disbbkan kekangan bajet disamping memerlukan kc yang tahan lama, saya memilih table top concrete wth 2×2 tiles, kemasan kabinet asas dari abs dan pintu melamine berbingkai aluminum. saiz dapur saya berbentuk L shape 11′x7′ dengan kabinet atas (wall kabinet) hanya 5′ saya dapat harga dalam RM6670.00 termasuk Hob, Hood, tap dan sink. Hob dab Hood berjenama Rubine…

  95. Muhammad Mukhlis

    Assalamualaikum,. Kos keseluruhan contoh design ni berapa?

  96. salam
    brpa kos design mcm ni (U) termasuk ruang bar kalo theme colour hitam?
    sy bkal memasuki rumah baru…

    pls e-mel quotation. Tq

  97. Salam

    Brapa kos design spt ini (U) termasuk ruang bar dgn theme colour hitam?
    sy bakal memasuki rumah baru…

    Pls e-mel quotation…Tq

  98. cantik dan menarik…saya tgh survey..bole x bg harga utk degisn ni? kalo bole dgn speks detailnya skali…tima kasih

  99. sangat menarik..but kalau merah hitam lagi gah…em kalau saya berminat boleh bagetahu harganya?

  100. Gaya mutu keunggulan.. boleh bg quotation utk kc spec yg sama mcm gambar kat atas. tq.. keep on good works!

  101. Cantik..simple berapa quatation keseluruhan dapur yg menarik perhatian saya ini?

  102. boleh bagi quotaion untuk bentuk sebijik macam nie dah material yang digunakan terima kasih

  103. salam,
    boley email brape kos kichen kabinet utk daput 9′x8′, design cam kat atas.. so sweet

  104. brp anggaran kos nak wat nie yer? sye kat kuching s’wak…

  105. Saya ingin buat wardrobe built in, kicthen kabinet dan interior design. blh bg saya quatation? kicthen kabinet saya nak yg mcm ni… tq

  106. boleh bg quotation x?.

  107. saya berminat dgn rekabentuk ni..brp kosnya?

  108. salam.. bole bg quotation.. sy pun tengah survey KC nii.. rumah kat kuala terengganu..

  109. boleh mintak quotation betul-betul besar ni kabinet yang saye nak buat,

  110. saye nak tnye kabinet dapur yng oertama yng kedua tu bpe harga klu blh ksh murah sikit

  111. tolong quatition kat saya minta la kc cam nie

  112. salam……berapa kos nih….n material ape yg guna…tq

  113. boleh bagi saya sebut harga untul L shape – 10*8

  114. saya suka design ni,kemas & menarik.Boleh tahu quotationnya utk 10′x 5′. TQ

  115. cantik mmg cantik..bdn kabinet tu boleh lap x kl kotor? tahan ke untuk ruang basah?mekaceh..

  116. assalam..leh email tak quotation harga untuk kabinet camni..tq

  117. blh email quotation tak untuk kabinet jenis ni…tk

  118. salam , boleh bagi saya quatation x ..kalau boleh yang gambar ni berapa …sbb saya nak wat kitchen cabinet ..untuk rumah baru …….budget yang biasa je …
    tq

  119. berminat la dapur ni….ukuran dapur pun mcm dapur sy.berapa budjet model ini?blk dpt byr bulanan ke?

  120. cantik,simple design.
    nak dptkan quotation n cost bleh x?sbb saya tgh cari idea tuk kc

  121. Boleh send pada saya quatation untuk kabinet daour mcm ni tapi untuk L shape sahaja. TQ

  122. mohon quotation untuk konsep mcm nie…saya suke simple sgt. terima kasih

  123. menarik…quotation pls…

  124. a.kum.cantik kabinet dapur tu. saya tggal di lgkw.brapa kosnya.

  125. saya dok JB, ada branch tak?

  126. boleh bagi senarai harga pakej dapur2 yg ada? apakah perkhidmatan lain yg blh ditawarkan selain kitchen cabinet? berapa jangka masa untuk kerja2 pemasangan?

  127. seronok bila tengok dapur yg cantik dan kemas.rasa x nak kuar dr dapur je..design nie simple je, sy suka sgt.bleh berikan quotation tak???tq

  128. Design yg simple n menarik. Bole bg quotation. Tq

  129. saya nak quotation utk dapur nie bleh tak?dapur saya sekarang bersaiz mcm nie..

  130. let me know how much the budget needed…can you give me the quatation..thanks.

  131. Nice la.. bole bg quotation. Thanks

  132. salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? ‘u’ shape kan? sama mcm bilik dapur saya. tq.

  133. Salam, harap dapat forward quotation and spec. Tq

  134. hamizah bt adnan

    salam,
    its nice kitchen cabinet…simple je…
    if design like this,usually how much u’ll charge..
    my house just in petaling jaya area…
    i definately want to build in other cabinet in my house..
    and is it rooms cabinet are provided?

  135. boleh beri berapa kos utk buat mcm ni

  136. blh email sy quotation utk kc spt di atas..tq

  137. saya suka dengan desing ini.. blh saya dapat’n sebut harga.Dapur sya 10′x8′

  138. slm..sy berminat dgn design di atas.bley bg quotation x?tqvm!

  139. Ida Royani Othman

    Cantik dan kemas….boleh bagitau saya table top tu menggunakan material ape…n cabinet top and bottom tu mengunakan material ape….anggaran brapa keseluruhan nyer

  140. Salam,

    bole bg quotation kt email sy untuk kc seperti di atas? ukuran dlm 5 10 5

  141. brapa quatation utk dapor n kalo utk 6 kaki

  142. boleh bagi tau harga berapa coz saya ingat nak buat kabinet dapur pada umah baru nanti

  143. Salam,bole bg quotation for this design..cantik n kemas ;))

  144. Boleh bagi quo n material serta harga utk dapur 10″ bentuk Lp

  145. slm..blh email kn quatation coz sye tgh survey bg kabinet dapur ni..sbb sye nk wt dlm ms t’dkt…

  146. As Salam,

    Saya sangat tertarik dgn pic kabinet dapur nie. Boleh tak bg quotation untuk kabinet macam dlm gambar seperti di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki. Saya memang tengah plan nak buat kabinet kat rumah baru

  147. menarik dan kemas.blh bagi quatation utk saiz dapur 10 kaki x 8 kaki. bentuk ‘L’

  148. Muhammad Hatta Bin Abdul Rashid

    slm, saya perlukan design spt ni kerana sesuai dgn apartment baru saya. Berapa kos yang paling minimum utk dptkan design seperti ini? Boleh ker dibuat secara ansuran?

  149. nor azmira ghazali

    salam,

    mohon diberi kos bagi design di atas. saya tengah cari design seperti di aas dan warna pun tersebut yang saya minat.tq.secepat mungkin.

  150. norashikin ibrahim

    salam , boleh bagi saya quotation untuk saya x … dapur saya berbentuk L shape berukuran 7.5X6 , berapa ya kalau kabinet seperti dia atas… TQ

  151. boleh bagi quotation untuk dapur L shape dengan ukuran 8 X 10.

  152. boleh bagi quotation untuk dapur L shape bagi ukuran 8 X 10

  153. boleh bagi quotation tuk style pasangan muda nie? saya nk buat bentuk L sahaja….sinki dan tempat masak sahaja

  154. cantik,,simple..bape anggaran ?leh bagi quatation tk..sb dapur saya sama sperti dlam gambaq di atas

  155. bole bg quo utk pic ats

  156. email me quo..thank you

  157. brape cost?area b.jalil…brape lame pasang?

  158. salam, boleh bagi qoutation tak, utk design ni bg dapur utk rumah yg saiz 20′ x 70′? tq

  159. Minat sangat..tolong emailkan qoutation untuk degisn yang macam ni.lokasi perak

  160. blh bg quortation untuk KC spt diatas… dapur 12′x7′…nak btol2 sama mcmni.
    TQ

  161. sangat cantik

  162. Leh x berikan quatation utk design ni,

  163. As-Salam, saya nak tanya tentang quotation berapa dan berapa lama masa diambil untuk siap? rumah saya jenis apartment ruang dapur kecil.

  164. boleh email kan saya quo utk design ni..saya di puchong.thanks in advance..

  165. salam…berminat denagan hasil kerja tuan.tolong beri quatation tuk dapur mcm ni dengan buat wardrobe bilik anak warna hijau dlm blog tuan

  166. hye, boleh quot untuk keluasan macam ni?cuma kaler nak merah utk pintu.tak mo putih.mahal tak?include tall ke di sebelah kiri peti ais tu?

  167. Boleh berikan saya quotation for this design…utk masuk kondo at Kepong Sentral….berapa lama boleh siapkan satu package ni?

  168. boleh emailkan saya kos utk kc ini??tq

  169. berapa harga kitchen mcm ni kalau L shape.. 7kaki….tq

  170. saya minat ini,sbb dapur saya kecil… berapa ukuran ya ?

  171. saya suka ini…dapur saya pun kecil juga .. berapa ukuran ya ?

  172. boleh bagi quotation tak utk model di atas..sy juga suka model yg nampak simple & kemas..kalo boleh nak qoutation utk lain2 juga sbb sy beli rumah 2nd so byk nak direnovate..tq

  173. saya dh hantar email untuk dapatkan price quotation untuk dapur design mcm ni… nak buat dapur dalam masa terdekat.. harap dapat bagi price quotation secepat yang boleh.. terima kasih

  174. kalau semua gambar2 tu diletkkan harga kan senang kita nak budgett

  175. suka tgk design ni..ni utk apartmnt ke teres.klu apartment,brp kos ye.umah di kuala lumpur

  176. salam
    saya nak tahu harga wat kabinet cam tu…simple but nice…

  177. saya tgh survey cabinet dapur yang terbaik dan lbh ekonomi utk rumah baru. nice, blh berikan quotation..

  178. salam..boleh bagi saya quotation tuk design ni..insyaallah saya akan berpindah ke rumah baru x lama lg…rasanya keluasa yg sama…x jauh beza…bolehla saya plan RM dr skang….tqsm..kalo boleh email the quotation ye…

  179. BG SAYA T,LALU RINGKAS…..

  180. saya suka la design mcm tu.berapa hrg tu?

  181. salam, berapa keseluruhan harga utk kc seperti diatas dan dari bahan apa? tq

  182. SAMA SEPERTI DI ATAS, SILA BERI QUOTATION, PANJANG 6 KAKI

  183. design serupa di atas dan warna yg sama brp kos ye?tq2…

  184. salam…berapa kos nya?

  185. boleh bg quotation utk design n size dapur mcm ni? thx!

  186. pm me quotation…plz

  187. hahahaha6x…tada yg mo mnjawab ni…alooo tuan website….tolongla kitaorg..hehe6x…

  188. boleh bagi quo untuk design ni?tq

  189. Salam.boleh sy dptkn price quot design mcm ni L shape (4 x 9).dkt 4 ft tu ade singki.tq

  190. hi, kindly provide me quotation for this design and estimation to do renovation on modern contemporary design for 1200sf condo. tq

  191. salam tertarik dengan design..boleh bg quotation? terima kasih

  192. salam en nazli, saya tertarik sekali dengan semua rekabentuk kc. boleh saya dapat kan quatation dan berbincang mengenai harga, berapa hari pula yang perlu di ambil untuk di siapkan. Boleh kah saya menghubungi encik..???

  193. salam en nazli, saya tertarik sekali dengan semua rekabentuk kc. boleh saya dapat kan quatation dan berbincang mengenai harga, berapa hari pula yang perlu di ambil untuk di siapkan. Boleh kah saya menghubungi encik..??? Untuk pengetahuan saudara rumah saya jenis condominium terletak di Jln Genting Klang KL. Terima kasih.

  194. ringkas dan kemas,senang di kemas.n wrna pun sesuai

  195. Requesting for quotation & detail for KC above..
    Rgrd & thx

  196. Requesting for quotation & detail for kc above
    Rgrds & thx

  197. boleh x siarkan pic yang lain…yg nie pon cantek gak,cumer nak tengok bnyk lg…tq

  198. Nmpk kemas dan luas.bole bg quotation utk rumah ppr yg keluasan agak terhad.tq

  199. tolong bagi quotation kpd saya. rumah di putrajaya. perfect n details dapur ni.

  200. salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? tapi klu buat “L” shape? luas dlm 15 kaki

  201. Boleh beri quotation tak? Termasuk harga cabinet dan renovation cost. Anggaran total cost?

  202. tolong bagi quotation utk design yg dipaparkan…nice.
    plan utk masuk rumah baru october 2012.
    terima kasih.

  203. ringkas dan menarik. boleh dapatkan quotation?

  204. kemas n cantik.. blh pm brp kos utk dapur mcm ni

  205. boleh emelkan saya qoutation? thanks

  206. Salam,Simple BUT Practical :-)

    Blh emelkan quotation untuk size KC spt diatas? Pls specify juga jenis material yg. digunakan tu. Kalau boleh nk tahu costing with & without hood+hob+sink n acc. TQ.

  207. salam..blh bagi tak brp keluasan dapur diatas ngn price sekali..cantik laa..thnks..

  208. Salam,boleh dapatkan ukuran dan bget untuk dapur diatas. Terima kasih

  209. Nk tanya, nk minta qoatation, bentuk lbh krg sama, dalam 10 x 12. Rumah baru Tmn. Semenyih Permai. Tlg email pd sy ye. TQ

  210. berapa kos utk design yg lbh kurg mcm design dapur rumah ini?

Leave a Reply