14 Comments

  1. Nora
    Nora

    cantik dan kemas. Sila beri contact utk contractor rumah ini.
    T kasih.

    May 6, 2009 at 6:39 pm Reply
  2. admin (Listing owner)

    Salam Nora,

    Kamilah kontraktornya. Zolmar Enterprise. Kalau nak tanya apa-apa soalan sila isi borang yang berkaitan. Klik banner berkenaan yang ada di sebelah kanan laman ini.

    May 7, 2009 at 10:11 am Reply
  3. mila
    mila

    Boleh tengok gambar2 contoh tangga dan bawah tangga samada buat stor atau cabinet display.

    May 29, 2009 at 4:37 pm Reply
  4. admin (Listing owner)

    Hai mila, ada juga kami buat kabinet bawah tangga. Tapi banyak projek kami tak ada amik gambar pun. Kalau ada nanti kami postkan…

    June 1, 2009 at 12:09 pm Reply
  5. Farhah
    Farhah

    cantik dan kemas . anggaran pengubahsuaian berapa RM?

    June 8, 2009 at 6:08 pm Reply
  6. admin (Listing owner)

    Salam Farhah,

    Nak kena tau penggubahsuaian apa yang nak dibuat baru boleh buat anggaran. Kami boleh datang rumah dan bincang… tq

    June 8, 2009 at 8:36 pm Reply
  7. rohaya kenit
    rohaya kenit

    saya amat meminati banglo moden boleh bagi contact no dan alamat berminat nak buat pintu lipat gantikan sliding door tapi berkonsep moden

    June 9, 2009 at 1:47 pm Reply
  8. admin (Listing owner)

    Salam rohaya,

    Tolong isikan borang pertanyaan perkhidmatan yang disediakan. Tengok banner sebelah kanan atas laman ni.. Tq

    June 9, 2009 at 4:02 pm Reply
  9. anis
    anis

    saya minat concept contemporary- modern,seperti yang selalu tersiar dalm majalah hiasan dalaman rumah dari luar negara.adakah pihak anda boleh menghasilkannya?

    June 22, 2009 at 3:44 pm Reply
  10. admin (Listing owner)

    Salam anis,

    Sila emailkan sampel2 design yang u minat tu. Tak ada masalah nak buat design apa pun asalkan material yang digunakan tu ada di pasaran kita.

    June 22, 2009 at 8:22 pm Reply
  11. warie
    warie

    nice…berapa kos ni?

    June 25, 2009 at 4:12 pm Reply
  12. fakhrorazi
    fakhrorazi

    sila emelkan gambar kitchen,wardrobe,etc..saya sdg renovate rumah

    July 24, 2009 at 3:55 pm Reply
  13. rimah
    rimah

    salam….saya sangat2 berminat dgn design2 interior seperti yg di gambarkan, mcaman pula dengan hiasan dalaman banglo..boleh beri saya design yang lebih hebat kah sebab sekarang saya sedang renovation rmh banglo saya…k tq

    December 23, 2009 at 12:09 pm Reply
  14. Sumadee salihin
    Sumadee salihin

    salam.boleh x saudara emailkan saya gambar panel sempadan kayu antara ruang makan dengan ruang tamu

    July 15, 2010 at 6:17 pm Reply

Leave a Reply