210 Comments

  1. mieza
    mieza

    nampak cantik dan kemas. sesuai kan untuk rumah kos sederhana. berapa agak-agak kos untuk buat kabinet ni?

    April 9, 2010 at 12:52 pm Reply
  2. ryzani
    ryzani

    Yer laa…bagi la hints…brp budget..at least minimum ….so senang nk wat kira2 n perancangan

    April 19, 2010 at 1:26 pm Reply
  3. arcop935
    arcop935

    blh tlg email berapa kos utk buat kc seperti diatas?tq..

    April 21, 2010 at 11:50 am Reply
  4. tim
    tim

    cantik.. brapa kos utk buat kitchen cabinet spt di atas?

    April 23, 2010 at 12:01 pm Reply
  5. aida
    aida

    nampak cantik dan kemas. sesuai untuk rumah yang dapurnya kecil. brapa kos untuk membuat kc.tu.

    April 26, 2010 at 4:56 pm Reply
  6. mr_investmentbanker
    mr_investmentbanker

    harap boleh tambah details macam berapa keluasan/panjang dapur ni, material etc.. so boleh educate kan pembaca..

    anyway saya interested nak tau brapa panjang bahagian peti ais tue.. from peti ais to end base cabinet tu..? not the whole U shape cabinet. thanks

    April 27, 2010 at 2:56 pm Reply
  7. nur_qamar
    nur_qamar

    setuju dgn mr_investmentbanker – lagi BEST kalau ada ukuran (sq feet) bg keluasan dapur…senang nak refer and bajet2 untuk rumah baru nanti.

    Btw…design ni Simple n Luvly. Thanx

    April 29, 2010 at 12:17 pm Reply
  8. Roziana
    Roziana

    cantik! bole dptkan quotation?

    April 30, 2010 at 11:55 am Reply
  9. sha
    sha

    bole dptkan quotation…..sy memang tgh survey na renovate umah….:)

    May 4, 2010 at 7:55 am Reply
  10. hafiz
    hafiz

    cantek gaks..bleh bg quatation..
    berapa harga p/kaki ..tq

    May 6, 2010 at 10:45 am Reply
  11. suhaimi
    suhaimi

    nice..brp bajet dia..material skali ye..
    tq.

    May 10, 2010 at 5:29 pm Reply
  12. Dilla
    Dilla

    bleh sy dpt quotation untuk design ini, 9ft (cabinet bawah saja)

    May 14, 2010 at 10:14 am Reply
  13. lizayati
    lizayati

    Nice! But i need price quotation. Berapa luas dapur ni. kalo 9 kaki lebar sesuai tak dengan design ni

    May 14, 2010 at 2:56 pm Reply
  14. phia ikhwan
    phia ikhwan

    mmg cantik…agknya klu kat sabah KC mcm ni msti da mahal sgt…but really nice…

    May 16, 2010 at 1:32 pm Reply
  15. kuyanz
    kuyanz

    emel quo kt sy ek,,

    May 21, 2010 at 9:19 pm Reply
  16. baniah
    baniah

    boleh tolong berikan anggaran brape kos n quotation …btw memang cantik n simple

    May 21, 2010 at 10:37 pm Reply
  17. lina
    lina

    salam… tolong beri quatation utk kabinet dapur atas dan bawah..
    1. lokasi -kajang
    2. bentuk / pjg dapur- bentuk I, panjang kabinet 12kaki
    3. metarial- melamine
    4. warna pilihan- silver/ kelabu & putih pearl
    5. table top- marble 2kaki x 2 kaki (pearl)
    6. sinki+cooker+hob – x beli lg… klu u belikan, brp?

    May 24, 2010 at 7:26 pm Reply
  18. fie
    fie

    saye tgh membuat survey…kalo dapur mcm ni brp anggaran kos?

    May 29, 2010 at 10:39 pm Reply
  19. ZURIFAHIDA
    ZURIFAHIDA

    boleh sya dapatkan quatation?

    May 31, 2010 at 12:01 pm Reply
  20. shahmi
    shahmi

    Salam… Cantik kabinet dapur ni. Kalau dapur 10 x 20 kaki, berapa kosnya untuk membuat kabinet seperti ini?

    May 31, 2010 at 12:30 pm Reply
  21. abfm_aqi
    abfm_aqi

    Salam, sy minat design kitchen ni..n i need ur price quotation.kitchen rumah sy kecil je…area rumah 18×65..dapur sy xpasti berape….sy baru nk msuk rumah, bnyk nk gune duit, so kalu boleh nk tau quotation tuk bdget..please do email quotation to me…tq…

    June 15, 2010 at 4:41 pm Reply
  22. rosma
    rosma

    salam..leh dapatkan quotation n anggaran harga utk kabinet dapur di atas. t’kasih

    June 15, 2010 at 4:48 pm Reply
  23. hasna_maira
    hasna_maira

    salam..nak tau brapa bujet kabinet dapur mcm dlm gmbar? cantik sgt

    June 19, 2010 at 4:39 pm Reply
  24. fie
    fie

    salam..

    cantik n simple..
    boleh bg quotation..area cheras, design sama seperti diatas..

    June 21, 2010 at 6:04 pm Reply
  25. lie
    lie

    berapa harga kos dapur diatas.

    June 22, 2010 at 11:22 am Reply
  26. LizaPendang
    LizaPendang

    saya ingin bentuk kabinet seperti ini, tlg Emailkan Quatation beserta bujet…

    June 24, 2010 at 3:06 pm Reply
  27. nurul
    nurul

    brape kos untuk kitchen kabinet di atas?

    June 25, 2010 at 11:28 am Reply
  28. sazli
    sazli

    minta qou untuk dapur basah dan kering. Panjang 14kaki dan bukaan 2.5kaki.

    July 6, 2010 at 11:05 pm Reply
  29. zue
    zue

    nak tau bajet utk kc seperti di atas. Tlg emel yek.. TQ.

    July 15, 2010 at 1:25 pm Reply
  30. siti
    siti

    cantik. mmg sesuai untuk ruang kecil dan sederhana. kemas sangat. berapa budget?

    July 15, 2010 at 4:35 pm Reply
  31. linda
    linda

    salam… tolong beri quatation utk buat table top (concrite).

    1. lokasi – jln kuching, kl
    2. bentuk/pjg dapur- bentuk I, panjang kabinet 8kaki

    tq.

    July 17, 2010 at 10:02 am Reply
  32. ina
    ina

    salam..cantikla kabinet ni.blh bg quotation..tq

    July 18, 2010 at 7:46 pm Reply
  33. yus
    yus

    boleh emailkan saya harga untuk kabinet seperti di atas?

    July 20, 2010 at 3:36 pm Reply
  34. Philip Anak Anderi
    Philip Anak Anderi

    brape agaknya kos utk kabinet kitchen seperti diatas?
    plan nak pindah ke rmh baru dan adelah angan2 nak ubah suai dapur.
    Boleh nyatakan kiraan kasar kos tersebut.

    Thanks, kota samarahan, Sarawak.

    July 20, 2010 at 6:36 pm Reply
  35. Philip Anak Anderi
    Philip Anak Anderi

    brape kos utk kabinet dapur diatas?

    July 20, 2010 at 6:42 pm Reply
  36. NORAZIAN
    NORAZIAN

    nmpk kemas.. boleh bg quotaion tuk bajet

    July 21, 2010 at 4:41 pm Reply
  37. NORAZIAN
    NORAZIAN

    nmpk kemas..minat design yg mcm ni.. boleh bg quotaion tuk bajet, nk masuk rumah tq

    July 21, 2010 at 4:42 pm Reply
  38. sue
    sue

    sy pn nk tanya berapa harga utk kabinet dpr ni..rmh sy x besar..just mampu milik utk sy yg berpendptn rndh..nk simpan duit utk buat kichen kabinet bl dh termampu..tq

    July 23, 2010 at 10:23 am Reply
  39. zainizam
    zainizam

    brape kos kitchen kabinet di atas?

    July 24, 2010 at 10:32 pm Reply
  40. siti noor
    siti noor

    saya tgh survey utk buat KC.. suka design ni,dapur saya pun rasanya luas dia lbh kurang yg ni, area kajang .. boleh emailkan qoutation ??

    July 28, 2010 at 12:54 pm Reply
  41. ladiey
    ladiey

    Hi! i love the deco of the above photo..i would like to know the budget of making this deco and how about the area which can fit in for it? Thank u.

    July 30, 2010 at 1:36 pm Reply
  42. nurain
    nurain

    sy pun nk tau bp kos kabinet kitchen seperti diatas.email sy k.tq

    July 31, 2010 at 10:58 am Reply
  43. Azhari
    Azhari

    design ni pun nampak menarik…tlg email quotation utk dapur berukuran 10 kaki x 5 kaki…tq

    August 1, 2010 at 10:49 pm Reply
  44. na
    na

    blh tlg email berapa kos utk buat kc seperti diatas?tq..

    August 5, 2010 at 4:57 pm Reply
  45. Mohd Yusri Suphan
    Mohd Yusri Suphan

    Bole boleh bg quotation..area Shah alam, design sama seperti diatas.

    August 9, 2010 at 5:23 pm Reply
  46. azlyda
    azlyda

    nice..brapa kos kabinet dapur ni??skang tgh survey yg mn sesuai..dapur rumah L shape..plzz email quotation..

    August 12, 2010 at 9:02 am Reply
  47. siti shazwani
    siti shazwani

    berapa kos untuk kitchen kaninet di atas..very nice!

    August 12, 2010 at 12:13 pm Reply
  48. Mroshilmi
    Mroshilmi

    Sesuai untuk keluarga yang simple dan kemas. Boleh bagi anggaran kos di e-mail sy.

    August 18, 2010 at 12:01 pm Reply
  49. mimieyus
    mimieyus

    Cantik. Saya minat dengan design. Nampak simple tapi moden. Boleh tolong beri harga. Kurang2 saya boleh buat budget untuk renovate dapur saya dalam masa terdekat ni. TQ

    August 18, 2010 at 4:13 pm Reply
  50. FARAH HIDA
    FARAH HIDA

    brape kos utk kitchen kabinet?bole bg quotation?TQ

    August 23, 2010 at 3:41 pm Reply
  51. FARAH HIDA
    FARAH HIDA

    bole beri quotation?TQ

    August 23, 2010 at 3:46 pm Reply
  52. faiz
    faiz

    Salam,

    bole bg quotation untuk kc seperti di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki.

    August 23, 2010 at 8:53 pm Reply
  53. siti khadijah
    siti khadijah

    berapa kos nak buat mcm ni yer? saya kt perak…cantik & senang kemas

    September 1, 2010 at 4:46 am Reply
  54. naz
    naz

    slm..blh email kn quatation coz sye tgh survey bg kabinet dapur ni..sbb sye nk wt dlm ms t’dkt..

    September 3, 2010 at 3:30 pm Reply
  55. Zamilah Husain
    Zamilah Husain

    salam…cantik rasa macam sesuaingan dapur saya..leh bg budget tak?
    ukuran dapur 6″.

    September 17, 2010 at 10:49 am Reply
  56. ASMA MUHD. ALI
    ASMA MUHD. ALI

    seronok dan teruja melihat hasil yang telah dipaparkan. walaupun belum merancang untuk membina rumah dalam masa terdekat ini tetapi dalam proses mencari-cari design terbaik untuk rumah yang bakal dibina nanti, insyaallah. adakah pihak tuan dapat memberikan perkhidmatan di daerah jauh seperti ini (tawau, sabah)…? terima kasih

    September 24, 2010 at 5:09 pm Reply
  57. huda
    huda

    berminat la dapur ni…kalau dapur 10kaki x 10 kaki…sesuai tak?

    September 28, 2010 at 1:16 pm Reply
  58. aida
    aida

    salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? ‘u’ shape kan? sama mcm bilik dapur saya. tq.

    September 30, 2010 at 11:45 am Reply
  59. mazalifah 78
    mazalifah 78

    asskum,bgmna nak ubah suai dapur yg kecil agar nampak kemas,teratur dan luar pandangan.dan budget yg x melampau.kerna sya dan suami baru berpindah ke rumah baru,tp darur yg terlalu kecil menyebabkan kami 3 beranak x dapt nak menyusuaikan diri dgn selesa di situ. ada apa2 cadangan untk persiapan kami/

    October 1, 2010 at 1:29 pm Reply
  60. nik
    nik

    nak thkos tuk renovation dapur.ukuran 6”

    October 6, 2010 at 11:04 am Reply
  61. Roselind Pensin
    Roselind Pensin

    Boleh bagi harga tak klu buat dapur mcm ni? ukuran pun sama mcm ni.

    October 11, 2010 at 3:15 pm Reply
  62. diah
    diah

    salam.. nice.. mcmne ngn bajet nye lw design di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki. sy di JB.. de branch x kt cni?

    October 13, 2010 at 10:54 am Reply
  63. cikayu
    cikayu

    bagaimana saya boleh dapatkan quotation untuk dapur, plaster ceiling dan lain-lain lagi dari pihak tuan? saya dijangka akan pindah pada bulan dec.

    tq.

    October 18, 2010 at 4:27 pm Reply
  64. Azliza
    Azliza

    I suke mcm ni.. tolong bg quatation… TQ

    October 19, 2010 at 11:17 am Reply
  65. nor zakilah
    nor zakilah

    salam,

    saya nak quo jugak/…tolong beri yer? kalu nak pakai kaler merah sama harga jugak ker?

    October 20, 2010 at 1:35 pm Reply
  66. agus salim
    agus salim

    blh bg quortation untuk KC spt diatas…material dan warna sama…tlg includekan hood+hob+sinki n acc…location banting..

    October 21, 2010 at 11:22 pm Reply
  67. norhazma
    norhazma

    sye br beli rmh baru tp sye dok di jb,, sye nk sgt wat dapur sye sprt diatas,, klu di jb brapa kos encik kenakan? ataupn encik ade x sesiapa yg sye boleh contact di jb nie,, tq

    October 24, 2010 at 8:09 am Reply
  68. sufiah
    sufiah

    cntik…tlong emelkan kosnye brapa

    October 26, 2010 at 5:44 pm Reply
  69. nissa
    nissa

    bole bagi quotation utk set kabinet di atas?.rumah kat taman LTAT bukit jalil.tq

    October 28, 2010 at 9:45 am Reply
  70. Rosnani Ibrahim
    Rosnani Ibrahim

    Boleh bagi quotation untuk dapur ni, berkenan dan sedang survey untuk rumah yang akan dimasuki tak lama lagi

    November 3, 2010 at 12:21 pm Reply
  71. FAZILA
    FAZILA

    menarik sangat.. boleh email saya qt harga dan spesifik explanation ke email saya… tq

    November 3, 2010 at 7:41 pm Reply
  72. fza
    fza

    salam.. minat gak la simple222 jee… nk yg murahhh heheh…send yerr quotion nak tau kos yerrr

    November 9, 2010 at 12:33 pm Reply
  73. fza
    fza

    salam.. minat gak la simple222 jee… nk yg murahhh heheh…send yerr quotion nak tau kos yerrr

    November 9, 2010 at 12:33 pm Reply
  74. azhar
    azhar

    Salam,
    Cantik,menarik,tertarik.
    Boleh berikan quotation, sy bakal memasuki rumah baru
    townhouse Park Villa

    November 15, 2010 at 2:57 pm Reply
  75. mardiana mazlan
    mardiana mazlan

    cantik dan ringkas…bleh bg anggaran kos sb sy pn nk wat mcm nie..

    December 4, 2010 at 10:01 pm Reply
  76. Mohd Ali
    Mohd Ali

    Ingin mengetahui berapa budjet model ini.. jika ukuran 10’x8′

    December 7, 2010 at 10:56 am Reply
  77. ani
    ani

    bagaimana saya boleh dapatkan quotation untuk dapur yg simple mcm ni, plaster ceiling dan almari baju ‘build-in’ utk sebuah apartmen yg keluasan 850 k/persegi. berpindah pada bln 2

    terima kasih

    December 9, 2010 at 11:17 am Reply
  78. fipah
    fipah

    saya tgh survey cabinet dapur yang terbaik dan lbh ekonomi utk rumah baru. nice, blh berikan quotation..

    December 10, 2010 at 3:12 pm Reply
  79. nisa
    nisa

    saya pun tgh cari utk kabinet dapur.dlm 6′.tlg bg bajet jgak

    December 14, 2010 at 10:59 am Reply
  80. eyeza
    eyeza

    Salam, bleh beri quotation utk kc exactly like dis….estimate jerr..thanx

    December 15, 2010 at 4:24 pm Reply
  81. siti
    siti

    send me quotation plz

    December 22, 2010 at 9:51 am Reply
  82. sue
    sue

    sy tgh survey kc. leh bg harga utk degisn ni tak? kalo bleh speks detailnya skali…tq

    December 24, 2010 at 3:21 pm Reply
  83. MINIE
    MINIE

    nak mintak quotation kc L shape, budget dalam < RM1500…boleh siap dalam 2 hari tak????

    December 27, 2010 at 2:06 pm Reply
  84. Hidayah
    Hidayah

    Salam,

    Boleh emailkan saya quotation untok design cabinet nih but not ‘L’ shape? Sebelah bhgn kering, sebelah bhgn basah. Colour rasenyer dark brown? Saya akan berpindah ke Banjaria Court next year.

    January 1, 2011 at 8:17 am Reply
  85. aleeniz
    aleeniz

    hi.. sy mmg tgh survey dan cari design yg simple mcm ni… blh x bg quotation.

    January 3, 2011 at 4:49 pm Reply
  86. dewi
    dewi

    cntik design ni..agk2 bjet utk design ni brape?sy skekn design yg simple

    January 3, 2011 at 9:11 pm Reply
  87. shah
    shah

    salam…boley bg bajet x ? saya juga akan berpindah di kawasan permaisuri..insyaallah hujung bulan satu ni….

    January 5, 2011 at 10:15 am Reply
  88. faizal
    faizal

    saya nak tanya berapa harga untuk kc untuk keluasan rumah kos rendah??
    saya area JB..

    January 8, 2011 at 10:08 am Reply
  89. izzaion
    izzaion

    sy sgt berminat dengan design camni. boleh email quotation utk apartment baru kami? ukuran 9’x8′. kalau nak kaler lain, kene tmbah harga x?

    January 9, 2011 at 8:10 pm Reply
  90. izza
    izza

    sy sgt berminat dengan design camni. boleh email quotation utk apartment baru kami? ukuran 9’x8′. kalau nak kaler lain, kene tmbah harga x?

    January 9, 2011 at 8:11 pm Reply
  91. Nuzula
    Nuzula

    berapa agaknya kos bg kc nie??? blh bg quotation x???

    January 13, 2011 at 3:15 pm Reply
  92. fairuz
    fairuz

    sy tgh survey utk dapur ni. leh bg harga utk degisn ni x? kalau bleh specs mcm diatas & detailnya skali…tq

    January 15, 2011 at 11:32 pm Reply
  93. Yaya
    Yaya

    Menarik. Simple je. Sangat sesuai untuk ruang dapur yang tidak begitu besar. Boleh emailkan quotation.. Terima kasih.

    January 20, 2011 at 10:05 pm Reply
  94. zool
    zool

    Sebenarnya jika pergi ke kedai kabinet dapur..kita akan jadi rambang mata memilih design dan material nk digunakan..saya skrg dlm proses membuat kabinet dapur. Byk bnda perlu dipertimbangkan sblm order kabinet. Disbbkan kekangan bajet disamping memerlukan kc yang tahan lama, saya memilih table top concrete wth 2×2 tiles, kemasan kabinet asas dari abs dan pintu melamine berbingkai aluminum. saiz dapur saya berbentuk L shape 11’x7′ dengan kabinet atas (wall kabinet) hanya 5′ saya dapat harga dalam RM6670.00 termasuk Hob, Hood, tap dan sink. Hob dab Hood berjenama Rubine…

    January 23, 2011 at 10:34 pm Reply
  95. Muhammad Mukhlis
    Muhammad Mukhlis

    Assalamualaikum,. Kos keseluruhan contoh design ni berapa?

    January 24, 2011 at 4:49 am Reply
  96. faeza
    faeza

    salam
    brpa kos design mcm ni (U) termasuk ruang bar kalo theme colour hitam?
    sy bkal memasuki rumah baru…

    pls e-mel quotation. Tq

    January 27, 2011 at 1:18 pm Reply
  97. faeza
    faeza

    Salam

    Brapa kos design spt ini (U) termasuk ruang bar dgn theme colour hitam?
    sy bakal memasuki rumah baru…

    Pls e-mel quotation…Tq

    January 27, 2011 at 1:21 pm Reply
  98. muz
    muz

    cantik dan menarik…saya tgh survey..bole x bg harga utk degisn ni? kalo bole dgn speks detailnya skali…tima kasih

    January 27, 2011 at 2:44 pm Reply
  99. niksamhanin
    niksamhanin

    sangat menarik..but kalau merah hitam lagi gah…em kalau saya berminat boleh bagetahu harganya?

    January 29, 2011 at 1:09 am Reply
  100. mohd fazlin
    mohd fazlin

    Gaya mutu keunggulan.. boleh bg quotation utk kc spec yg sama mcm gambar kat atas. tq.. keep on good works!

    January 31, 2011 at 11:19 am Reply
  101. edward n
    edward n

    Cantik..simple berapa quatation keseluruhan dapur yg menarik perhatian saya ini?

    February 9, 2011 at 5:42 pm Reply
  102. norihan awang
    norihan awang

    boleh bagi quotaion untuk bentuk sebijik macam nie dah material yang digunakan terima kasih

    February 17, 2011 at 12:41 pm Reply
  103. izza
    izza

    salam,
    boley email brape kos kichen kabinet utk daput 9’x8′, design cam kat atas.. so sweet

    February 28, 2011 at 3:24 pm Reply
  104. Azlizan
    Azlizan

    brp anggaran kos nak wat nie yer? sye kat kuching s’wak…

    March 1, 2011 at 11:33 pm Reply
  105. zalyza zein
    zalyza zein

    Saya ingin buat wardrobe built in, kicthen kabinet dan interior design. blh bg saya quatation? kicthen kabinet saya nak yg mcm ni… tq

    March 3, 2011 at 1:44 pm Reply
  106. wan
    wan

    boleh bg quotation x?.

    March 10, 2011 at 4:36 am Reply
  107. min
    min

    saya berminat dgn rekabentuk ni..brp kosnya?

    March 14, 2011 at 5:41 pm Reply
  108. fiza
    fiza

    salam.. bole bg quotation.. sy pun tengah survey KC nii.. rumah kat kuala terengganu..

    March 15, 2011 at 10:47 pm Reply
  109. liza
    liza

    boleh mintak quotation betul-betul besar ni kabinet yang saye nak buat,

    March 23, 2011 at 3:11 pm Reply
  110. zie
    zie

    saye nak tnye kabinet dapur yng oertama yng kedua tu bpe harga klu blh ksh murah sikit

    March 29, 2011 at 10:37 pm Reply
  111. cheeky
    cheeky

    tolong quatition kat saya minta la kc cam nie

    March 30, 2011 at 9:16 am Reply
  112. kamruzani
    kamruzani

    salam……berapa kos nih….n material ape yg guna…tq

    April 6, 2011 at 10:49 pm Reply
  113. shahru;
    shahru;

    boleh bagi saya sebut harga untul L shape – 10*8

    April 15, 2011 at 10:12 pm Reply
  114. azreen
    azreen

    saya suka design ni,kemas & menarik.Boleh tahu quotationnya utk 10’x 5′. TQ

    April 19, 2011 at 2:48 pm Reply
  115. marina
    marina

    cantik mmg cantik..bdn kabinet tu boleh lap x kl kotor? tahan ke untuk ruang basah?mekaceh..

    April 20, 2011 at 8:43 pm Reply
  116. musyrifah
    musyrifah

    assalam..leh email tak quotation harga untuk kabinet camni..tq

    April 24, 2011 at 7:41 pm Reply
  117. musyrifah
    musyrifah

    blh email quotation tak untuk kabinet jenis ni…tk

    April 24, 2011 at 10:48 pm Reply
  118. syikin
    syikin

    salam , boleh bagi saya quatation x ..kalau boleh yang gambar ni berapa …sbb saya nak wat kitchen cabinet ..untuk rumah baru …….budget yang biasa je …
    tq

    May 2, 2011 at 9:14 pm Reply
  119. Kalai
    Kalai

    berminat la dapur ni….ukuran dapur pun mcm dapur sy.berapa budjet model ini?blk dpt byr bulanan ke?

    May 3, 2011 at 12:46 pm Reply
  120. dina
    dina

    cantik,simple design.
    nak dptkan quotation n cost bleh x?sbb saya tgh cari idea tuk kc

    May 3, 2011 at 11:02 pm Reply
  121. farah
    farah

    Boleh send pada saya quatation untuk kabinet daour mcm ni tapi untuk L shape sahaja. TQ

    May 11, 2011 at 10:03 am Reply
  122. rina
    rina

    mohon quotation untuk konsep mcm nie…saya suke simple sgt. terima kasih

    May 13, 2011 at 5:19 pm Reply
  123. s.a
    s.a

    menarik…quotation pls…

    May 19, 2011 at 2:57 pm Reply
  124. yati
    yati

    a.kum.cantik kabinet dapur tu. saya tggal di lgkw.brapa kosnya.

    May 31, 2011 at 4:30 pm Reply
  125. Norhani
    Norhani

    saya dok JB, ada branch tak?

    June 3, 2011 at 2:59 pm Reply
  126. lia
    lia

    boleh bagi senarai harga pakej dapur2 yg ada? apakah perkhidmatan lain yg blh ditawarkan selain kitchen cabinet? berapa jangka masa untuk kerja2 pemasangan?

    June 8, 2011 at 10:42 am Reply
  127. lynn
    lynn

    seronok bila tengok dapur yg cantik dan kemas.rasa x nak kuar dr dapur je..design nie simple je, sy suka sgt.bleh berikan quotation tak???tq

    June 10, 2011 at 1:02 pm Reply
  128. Saby
    Saby

    Design yg simple n menarik. Bole bg quotation. Tq

    June 11, 2011 at 1:48 am Reply
  129. Nik Nor Haniza
    Nik Nor Haniza

    saya nak quotation utk dapur nie bleh tak?dapur saya sekarang bersaiz mcm nie..

    June 15, 2011 at 10:46 am Reply
  130. che suriaty
    che suriaty

    let me know how much the budget needed…can you give me the quatation..thanks.

    June 16, 2011 at 1:56 am Reply
  131. sabriena
    sabriena

    Nice la.. bole bg quotation. Thanks

    June 16, 2011 at 7:09 pm Reply
  132. hasman
    hasman

    salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? ‘u’ shape kan? sama mcm bilik dapur saya. tq.

    June 30, 2011 at 9:31 am Reply
  133. Joe
    Joe

    Salam, harap dapat forward quotation and spec. Tq

    June 30, 2011 at 10:44 pm Reply
  134. hamizah bt adnan
    hamizah bt adnan

    salam,
    its nice kitchen cabinet…simple je…
    if design like this,usually how much u’ll charge..
    my house just in petaling jaya area…
    i definately want to build in other cabinet in my house..
    and is it rooms cabinet are provided?

    July 4, 2011 at 1:00 pm Reply
  135. zainor
    zainor

    boleh beri berapa kos utk buat mcm ni

    July 4, 2011 at 5:43 pm Reply
  136. ame
    ame

    blh email sy quotation utk kc spt di atas..tq

    July 14, 2011 at 5:15 pm Reply
  137. khjk
    khjk

    saya suka dengan desing ini.. blh saya dapat’n sebut harga.Dapur sya 10’x8′

    July 15, 2011 at 9:33 am Reply
  138. zimi
    zimi

    slm..sy berminat dgn design di atas.bley bg quotation x?tqvm!

    July 18, 2011 at 8:51 pm Reply
  139. Ida Royani Othman
    Ida Royani Othman

    Cantik dan kemas….boleh bagitau saya table top tu menggunakan material ape…n cabinet top and bottom tu mengunakan material ape….anggaran brapa keseluruhan nyer

    July 20, 2011 at 11:39 am Reply
  140. hafiz
    hafiz

    Salam,

    bole bg quotation kt email sy untuk kc seperti di atas? ukuran dlm 5 10 5

    July 23, 2011 at 10:09 am Reply
  141. nurul
    nurul

    brapa quatation utk dapor n kalo utk 6 kaki

    July 31, 2011 at 5:37 pm Reply
  142. rogayah
    rogayah

    boleh bagi tau harga berapa coz saya ingat nak buat kabinet dapur pada umah baru nanti

    August 3, 2011 at 2:59 pm Reply
  143. NURUL RAHIMAH
    NURUL RAHIMAH

    Salam,bole bg quotation for this design..cantik n kemas ;))

    August 18, 2011 at 2:28 pm Reply
  144. Ahmad
    Ahmad

    Boleh bagi quo n material serta harga utk dapur 10″ bentuk Lp

    September 6, 2011 at 10:38 am Reply
  145. diana jaafar
    diana jaafar

    slm..blh email kn quatation coz sye tgh survey bg kabinet dapur ni..sbb sye nk wt dlm ms t’dkt…

    September 6, 2011 at 3:55 pm Reply
  146. Awal
    Awal

    As Salam,

    Saya sangat tertarik dgn pic kabinet dapur nie. Boleh tak bg quotation untuk kabinet macam dlm gambar seperti di atas untuk bentuk L shape, material yg sama, panjang 10kaki. Saya memang tengah plan nak buat kabinet kat rumah baru

    September 8, 2011 at 9:43 am Reply
  147. majmi
    majmi

    menarik dan kemas.blh bagi quatation utk saiz dapur 10 kaki x 8 kaki. bentuk ‘L’

    September 12, 2011 at 5:21 pm Reply
  148. Muhammad Hatta Bin Abdul Rashid
    Muhammad Hatta Bin Abdul Rashid

    slm, saya perlukan design spt ni kerana sesuai dgn apartment baru saya. Berapa kos yang paling minimum utk dptkan design seperti ini? Boleh ker dibuat secara ansuran?

    September 16, 2011 at 1:22 pm Reply
  149. nor azmira ghazali
    nor azmira ghazali

    salam,

    mohon diberi kos bagi design di atas. saya tengah cari design seperti di aas dan warna pun tersebut yang saya minat.tq.secepat mungkin.

    September 17, 2011 at 5:07 pm Reply
  150. norashikin ibrahim
    norashikin ibrahim

    salam , boleh bagi saya quotation untuk saya x … dapur saya berbentuk L shape berukuran 7.5X6 , berapa ya kalau kabinet seperti dia atas… TQ

    September 18, 2011 at 8:56 pm Reply
  151. shafinie
    shafinie

    boleh bagi quotation untuk dapur L shape dengan ukuran 8 X 10.

    September 19, 2011 at 4:09 pm Reply
  152. shafinie
    shafinie

    boleh bagi quotation untuk dapur L shape bagi ukuran 8 X 10

    September 19, 2011 at 4:10 pm Reply
  153. fiza
    fiza

    boleh bagi quotation tuk style pasangan muda nie? saya nk buat bentuk L sahaja….sinki dan tempat masak sahaja

    September 26, 2011 at 10:53 am Reply
  154. myza
    myza

    cantik,,simple..bape anggaran ?leh bagi quatation tk..sb dapur saya sama sperti dlam gambaq di atas

    September 26, 2011 at 11:13 am Reply
  155. ieda
    ieda

    bole bg quo utk pic ats

    September 26, 2011 at 1:41 pm Reply
  156. ieda
    ieda

    email me quo..thank you

    September 26, 2011 at 1:42 pm Reply
  157. azrin
    azrin

    brape cost?area b.jalil…brape lame pasang?

    October 2, 2011 at 7:00 pm Reply
  158. gee
    gee

    salam, boleh bagi qoutation tak, utk design ni bg dapur utk rumah yg saiz 20′ x 70′? tq

    October 6, 2011 at 1:00 pm Reply
  159. faiz
    faiz

    Minat sangat..tolong emailkan qoutation untuk degisn yang macam ni.lokasi perak

    October 8, 2011 at 10:00 pm Reply
  160. Nita
    Nita

    blh bg quortation untuk KC spt diatas… dapur 12’x7’…nak btol2 sama mcmni.
    TQ

    October 12, 2011 at 5:15 pm Reply
  161. Nursharul
    Nursharul

    sangat cantik

    October 13, 2011 at 12:10 pm Reply
  162. fendi
    fendi

    Leh x berikan quatation utk design ni,

    October 16, 2011 at 12:39 am Reply
  163. noor alisah
    noor alisah

    As-Salam, saya nak tanya tentang quotation berapa dan berapa lama masa diambil untuk siap? rumah saya jenis apartment ruang dapur kecil.

    October 21, 2011 at 1:13 pm Reply
  164. liana
    liana

    boleh email kan saya quo utk design ni..saya di puchong.thanks in advance..

    October 23, 2011 at 12:20 pm Reply
  165. amirah
    amirah

    salam…berminat denagan hasil kerja tuan.tolong beri quatation tuk dapur mcm ni dengan buat wardrobe bilik anak warna hijau dlm blog tuan

    October 26, 2011 at 11:00 pm Reply
  166. AZLIN
    AZLIN

    hye, boleh quot untuk keluasan macam ni?cuma kaler nak merah utk pintu.tak mo putih.mahal tak?include tall ke di sebelah kiri peti ais tu?

    October 27, 2011 at 3:15 pm Reply
  167. Remmy
    Remmy

    Boleh berikan saya quotation for this design…utk masuk kondo at Kepong Sentral….berapa lama boleh siapkan satu package ni?

    November 3, 2011 at 12:10 pm Reply
  168. neen
    neen

    boleh emailkan saya kos utk kc ini??tq

    November 8, 2011 at 2:09 pm Reply
  169. syukriatun
    syukriatun

    berapa harga kitchen mcm ni kalau L shape.. 7kaki….tq

    November 8, 2011 at 10:12 pm Reply
  170. kak zai
    kak zai

    saya minat ini,sbb dapur saya kecil… berapa ukuran ya ?

    November 12, 2011 at 10:54 am Reply
  171. kak zai
    kak zai

    saya suka ini…dapur saya pun kecil juga .. berapa ukuran ya ?

    November 12, 2011 at 11:01 am Reply
  172. kyra
    kyra

    boleh bagi quotation tak utk model di atas..sy juga suka model yg nampak simple & kemas..kalo boleh nak qoutation utk lain2 juga sbb sy beli rumah 2nd so byk nak direnovate..tq

    December 6, 2011 at 11:36 am Reply
  173. niza
    niza

    saya dh hantar email untuk dapatkan price quotation untuk dapur design mcm ni… nak buat dapur dalam masa terdekat.. harap dapat bagi price quotation secepat yang boleh.. terima kasih

    December 6, 2011 at 5:44 pm Reply
  174. aket
    aket

    kalau semua gambar2 tu diletkkan harga kan senang kita nak budgett

    December 11, 2011 at 10:25 am Reply
  175. lina
    lina

    suka tgk design ni..ni utk apartmnt ke teres.klu apartment,brp kos ye.umah di kuala lumpur

    December 31, 2011 at 9:28 pm Reply
  176. yana
    yana

    salam
    saya nak tahu harga wat kabinet cam tu…simple but nice…

    January 2, 2012 at 4:10 pm Reply
  177. amran kamis
    amran kamis

    saya tgh survey cabinet dapur yang terbaik dan lbh ekonomi utk rumah baru. nice, blh berikan quotation..

    January 5, 2012 at 1:54 pm Reply
  178. azni
    azni

    salam..boleh bagi saya quotation tuk design ni..insyaallah saya akan berpindah ke rumah baru x lama lg…rasanya keluasa yg sama…x jauh beza…bolehla saya plan RM dr skang….tqsm..kalo boleh email the quotation ye…

    January 7, 2012 at 1:34 am Reply
  179. LYZA
    LYZA

    BG SAYA T,LALU RINGKAS…..

    January 14, 2012 at 5:41 pm Reply
  180. zila
    zila

    saya suka la design mcm tu.berapa hrg tu?

    January 28, 2012 at 1:13 am Reply
  181. rafidah
    rafidah

    salam, berapa keseluruhan harga utk kc seperti diatas dan dari bahan apa? tq

    January 29, 2012 at 12:42 am Reply
  182. EMY MASLISA
    EMY MASLISA

    SAMA SEPERTI DI ATAS, SILA BERI QUOTATION, PANJANG 6 KAKI

    February 7, 2012 at 9:18 pm Reply
  183. noly
    noly

    design serupa di atas dan warna yg sama brp kos ye?tq2…

    February 9, 2012 at 1:44 pm Reply
  184. nur azlina
    nur azlina

    salam…berapa kos nya?

    February 10, 2012 at 4:25 pm Reply
  185. jue
    jue

    boleh bg quotation utk design n size dapur mcm ni? thx!

    February 17, 2012 at 10:55 am Reply
  186. ziela
    ziela

    pm me quotation…plz

    February 17, 2012 at 10:54 pm Reply
  187. cheksue
    cheksue

    hahahaha6x…tada yg mo mnjawab ni…alooo tuan website….tolongla kitaorg..hehe6x…

    February 18, 2012 at 1:51 pm Reply
  188. aina
    aina

    boleh bagi quo untuk design ni?tq

    February 20, 2012 at 12:50 pm Reply
  189. hana
    hana

    Salam.boleh sy dptkn price quot design mcm ni L shape (4 x 9).dkt 4 ft tu ade singki.tq

    February 22, 2012 at 10:21 am Reply
  190. halis
    halis

    hi, kindly provide me quotation for this design and estimation to do renovation on modern contemporary design for 1200sf condo. tq

    February 28, 2012 at 2:01 am Reply
  191. zcm
    zcm

    salam tertarik dengan design..boleh bg quotation? terima kasih

    March 1, 2012 at 12:11 pm Reply
  192. amy
    amy

    salam en nazli, saya tertarik sekali dengan semua rekabentuk kc. boleh saya dapat kan quatation dan berbincang mengenai harga, berapa hari pula yang perlu di ambil untuk di siapkan. Boleh kah saya menghubungi encik..???

    March 3, 2012 at 2:08 am Reply
  193. amy
    amy

    salam en nazli, saya tertarik sekali dengan semua rekabentuk kc. boleh saya dapat kan quatation dan berbincang mengenai harga, berapa hari pula yang perlu di ambil untuk di siapkan. Boleh kah saya menghubungi encik..??? Untuk pengetahuan saudara rumah saya jenis condominium terletak di Jln Genting Klang KL. Terima kasih.

    March 3, 2012 at 2:11 am Reply
  194. teresa ryan
    teresa ryan

    ringkas dan kemas,senang di kemas.n wrna pun sesuai

    March 5, 2012 at 5:30 pm Reply
  195. fasha
    fasha

    Requesting for quotation & detail for KC above..
    Rgrd & thx

    March 13, 2012 at 12:30 pm Reply
  196. fasha
    fasha

    Requesting for quotation & detail for kc above
    Rgrds & thx

    March 13, 2012 at 12:32 pm Reply
  197. engku pangiran
    engku pangiran

    boleh x siarkan pic yang lain…yg nie pon cantek gak,cumer nak tengok bnyk lg…tq

    March 23, 2012 at 1:37 pm Reply
  198. juju
    juju

    Nmpk kemas dan luas.bole bg quotation utk rumah ppr yg keluasan agak terhad.tq

    March 24, 2012 at 12:54 pm Reply
  199. puteh
    puteh

    tolong bagi quotation kpd saya. rumah di putrajaya. perfect n details dapur ni.

    March 30, 2012 at 3:28 pm Reply
  200. linda
    linda

    salam,

    boleh saya dptkan quotation utk design di atas? tapi klu buat “L” shape? luas dlm 15 kaki

    April 17, 2012 at 8:59 am Reply
  201. marina
    marina

    Boleh beri quotation tak? Termasuk harga cabinet dan renovation cost. Anggaran total cost?

    May 24, 2012 at 11:06 am Reply
  202. PUAN MAS
    PUAN MAS

    tolong bagi quotation utk design yg dipaparkan…nice.
    plan utk masuk rumah baru october 2012.
    terima kasih.

    June 26, 2012 at 12:38 pm Reply
  203. zul
    zul

    ringkas dan menarik. boleh dapatkan quotation?

    June 27, 2012 at 5:55 pm Reply
  204. nur
    nur

    kemas n cantik.. blh pm brp kos utk dapur mcm ni

    July 28, 2012 at 9:16 am Reply
  205. diana
    diana

    boleh emelkan saya qoutation? thanks

    August 15, 2012 at 4:34 pm Reply
  206. Rizleen
    Rizleen

    Salam,Simple BUT Practical 🙂

    Blh emelkan quotation untuk size KC spt diatas? Pls specify juga jenis material yg. digunakan tu. Kalau boleh nk tahu costing with & without hood+hob+sink n acc. TQ.

    August 24, 2012 at 5:23 am Reply
  207. ros
    ros

    salam..blh bagi tak brp keluasan dapur diatas ngn price sekali..cantik laa..thnks..

    September 3, 2012 at 12:25 pm Reply
  208. Hana
    Hana

    Salam,boleh dapatkan ukuran dan bget untuk dapur diatas. Terima kasih

    December 10, 2012 at 3:09 pm Reply
  209. Sallehuddin
    Sallehuddin

    Nk tanya, nk minta qoatation, bentuk lbh krg sama, dalam 10 x 12. Rumah baru Tmn. Semenyih Permai. Tlg email pd sy ye. TQ

    June 23, 2013 at 1:29 pm Reply
  210. ayin hussein
    ayin hussein

    berapa kos utk design yg lbh kurg mcm design dapur rumah ini?

    September 13, 2013 at 4:24 pm Reply

Leave a Reply