93 Comments

  1. Puan Shahrul Nizam
    Puan Shahrul Nizam

    uiiissshhh!! cantik ssungguhh.. heaven la KC nihhh… i nak tnya la, glass yg warna warni tu bape ringgit sekeping? hihiiii

    November 8, 2009 at 1:54 pm Reply
  2. Che Bunga
    Che Bunga

    Kebetulan saya pon dok kawasan ni, bole tlg emailkan harga utk KC di atas. Tima kasih.

    November 8, 2009 at 5:59 pm Reply
  3. adam rais
    adam rais

    Woww… cantik..rumah saya baru siap dkt kwsn tu jgk.. tgh nk cari utk wat KC.. harap dpt email harga utk KC kt atas tu… thanx..

    November 8, 2009 at 11:56 pm Reply
  4. Sham
    Sham

    Bagaimana saya hendak hubungi tuan?… Perancangan saya untuk rumah baru saya di Shah Alam.

    Terima Kasih

    November 9, 2009 at 12:45 pm Reply
  5. mai
    mai

    berapa kos untuk buat KC macam diatas

    November 10, 2009 at 10:17 am Reply
  6. zura
    zura

    Nak tanye berapa kos untuk design kc ni… Rumah saya di TIP Fasa 6 baru sahaja siap. Tgh survey untuk kc.

    November 10, 2009 at 11:31 am Reply
  7. nany athan
    nany athan

    rumah sy jenis teres 1 tingkat (kos serhana) jadi sy nak mintak pandangan tuan tentang kabinet yg sesuai utk dapur rumah sy… terima kasih

    November 10, 2009 at 12:18 pm Reply
  8. Pn Siti
    Pn Siti

    Sangat cantik rekaan dapur ni…adakah design dapur direka sendiri oleh tuan rumah ataupun tuan yang cadangkan selepas melihat keluasan rumah dan budget?

    November 11, 2009 at 10:38 am Reply
  9. Siti Nazariah
    Siti Nazariah

    Berkenan sgt dapur nih……tgh survey KC nih…..berape kos untuk design kc nih……

    November 11, 2009 at 11:51 am Reply
  10. hamdan
    hamdan

    saya org baru

    November 11, 2009 at 6:08 pm Reply
  11. awanlarat
    awanlarat

    melihat kepada finishing pintu dan kabinit saya rasa ia diperbuat dari bhan melamin abs dan kayu nyatoh.rekabentuk yang simple tapi ton warna yang sesuai untuk kedua dapur tapi tiada bahagian yang menyerlahkan rekabentuk tersebut.maaf ye.

    November 11, 2009 at 11:34 pm Reply
  12. rezuian
    rezuian

    kos mengukur dan reka kabinet dicas ke tak sekiranya tuan di panggil untuk membuat kerja trsebut

    November 12, 2009 at 3:25 pm Reply
  13. Ummie
    Ummie

    Saya nak tanya, berapa kos untuk KC bahagian dapur basah yg dlm gambar tu ye? Kalau dua2 bhgn tu pulak berape? Thanks

    November 12, 2009 at 4:50 pm Reply
  14. SYANTIA BINTI BOLHASSAN
    SYANTIA BINTI BOLHASSAN

    ok sungguh cantik… tapi kat sarawak nie susah sikit nak dapatkan design macam tu….saya sungguh berminat

    November 13, 2009 at 3:55 pm Reply
  15. nor
    nor

    salam, boleh saya tahu berapa kos dapur kt tas tu.
    dan lagi satu boleh tak bg anggaran harga utk kc rmg saya yang berukuran, wall 7.5 kaki dan 12.5kaki base. tall satu. melamin dan nyatoh.

    satu lagi nak tanya.. pecah dinding buat sekali tak?
    harap dpt balasan.

    November 15, 2009 at 12:05 am Reply
  16. Rania Batrisya
    Rania Batrisya

    Cantik sangat KC tu. Kos pembinaan Berapa??
    Boleh dapatkan contact number Kontraktor yang buat KC tu tak?

    November 18, 2009 at 9:41 am Reply
  17. Hamzah
    Hamzah

    berapa harganya untuk size dapur yg sama… sila email

    November 18, 2009 at 9:36 pm Reply
  18. wan
    wan

    menarik, sila email saya kos kerja ni..sy bercadang nk buat guna konsep yg hmpir sama dgn beberapa modifikasi

    November 19, 2009 at 6:04 pm Reply
  19. zuliana
    zuliana

    cantik..KC dengan ruang semaksima mungkin..boleh saya tau kos brape..saya tgh survey KC jgk nie..rumah semi-D double storey..

    November 23, 2009 at 9:30 am Reply
  20. Aziah Ariffin
    Aziah Ariffin

    Salam..nak tanya berapa kos untuk dapur secantik di atas.

    November 25, 2009 at 1:10 pm Reply
  21. syam
    syam

    super nice..how much is the cost?thanks

    November 25, 2009 at 1:34 pm Reply
  22. admin (Listing owner)

    Kepada semua yang berminat dengan design di atas untuk rumah sendiri dan nak buat sekarang terus hubungi saya di 013-236 1198.

    November 25, 2009 at 11:45 pm Reply
  23. niza
    niza

    salam, boleh tahu berape kos keseluruhan. Saya juga bakal penghuni Taman Impian Putra dan sekarang ni tenagh survey2 nak buat KC. Saya dah dapat satu quotation tapi agak mahal just untuk buat bahagian kabinet bawah sahaje. Boleh tak saya dapatkan quotation drpd pihak tuan untuk saya buat perbandingan dan kalau berpatutan dan hasil kerje memuaskan saya akan pertimbangkan.

    December 2, 2009 at 9:50 am Reply
  24. sue
    sue

    SAYA INGIN TAHU BERAPA KAH KOS UTK MEMBUAT KC TERSEBUT SAYA TINGGAL DI PORT KLANG

    December 3, 2009 at 9:21 am Reply
  25. nani
    nani

    boleh saya tahu berapa harga kc di atas

    December 9, 2009 at 3:49 pm Reply
  26. salasiah
    salasiah

    Bape kos buat kc mcm tu

    December 11, 2009 at 9:01 pm Reply
  27. hani
    hani

    kalau area rawang tak ambil ya… kalau ambil sy berminat nak tahu kos KC di atas..

    December 12, 2009 at 3:18 pm Reply
  28. Fiza
    Fiza

    peerghh!!! cantiknye matching 2 clrs…budget berapa cam ni erk?

    December 20, 2009 at 8:38 pm Reply
  29. Alifah
    Alifah

    Saya ingin puan beri anggaran berapa kos bg. KC L-shape seperti di atas tetapi dalam ukuran 5 x 10 kaki?

    December 24, 2009 at 2:44 pm Reply
  30. tengku atie
    tengku atie

    Salam…
    Saya nak sambung bhg dapur rumah. Dalam 22*18. saya nak dapatkan batuan tuan/puan ttg susun atur yang tepat untuk nampak luas dan kemas dan semestinya cantik.
    Saya berhajat nak nak buat toilet n bilik mandi skali.

    Harap dpt pertolongan.

    terima kasih byk2.

    Salam..

    December 28, 2009 at 8:21 am Reply
  31. khairul
    khairul

    saya ingin tahu..berapa budget untuk buat kc pada ruangan dapur basah seperti dalam gambar di atas?..Bercadang ingin membuat kc juga di taman impian putra fasa 6. terima kasih

    January 5, 2010 at 9:06 am Reply
  32. siti aishah ahmad
    siti aishah ahmad

    assalamualaikum…

    saya nak tanya berapa kos KC Taman Impian Putra diatas. Tq

    January 6, 2010 at 11:58 am Reply
  33. rafidah
    rafidah

    salam..saya nak tanya..berapa harga utk kitchen cabinet type di atas?..jenis material yang dipakai?

    January 18, 2010 at 10:10 am Reply
  34. tomoko
    tomoko

    bape costing utk buat KC exactly sama mcm u ni ye?

    reply me ASAP..

    thanks..

    January 22, 2010 at 5:30 pm Reply
  35. alyza hanum
    alyza hanum

    saya berminat dgn dapur ini.bleh berikan butiran harganyer.t.kasih

    February 1, 2010 at 6:11 pm Reply
  36. faniey
    faniey

    saya ingin tahu..berapa budget untuk buat kc pada ruangan dapur seperti gambar di atas?

    February 8, 2010 at 5:19 pm Reply
  37. linda
    linda

    berapa kos sume skali…rumah saya baru siap tp belum duduk lg di kajang skang tengah berkira2 utk ubahsuai dapur

    February 19, 2010 at 11:12 am Reply
  38. yatie
    yatie

    Salam…
    Hemmm…cantik sungguh dapur nie…saya memang berangan nak dapur macam nie..
    Tapi berapa kos nyer yea…? selalu nyer nak ubah suai rumah macam nie byk x kos nyer…biasa nyer u all design utk customer 2 ke atau ikut design yg customer mau..?TQ.

    March 3, 2010 at 8:16 am Reply
  39. ct
    ct

    akum…saya berminat dengan design keseluruhan dapur ni..boleh bgtahu sya berapa harga keseluruhan..memandangkan sya akan berpindah kerumah baru dbeli..saya nak tahu sgt tentang kos nya

    March 5, 2010 at 9:17 am Reply
  40. ct
    ct

    akum..saya nak tahu sgt kos kabinet diatas..cantik sgt..tolong email sy

    March 7, 2010 at 6:35 pm Reply
  41. ct
    ct

    akum..saya nak tahu sgt kos kabinet diatas..cantik sgt..tolong email saya

    March 7, 2010 at 6:36 pm Reply
  42. suzie
    suzie

    saya dalam perancangan nak buat kabinet dapur.di negeri saya, terengganu, kedai-kedai pembuat kabinet dapur terhad dan mungkin agak mahal. kalau saya nak tempah / nak runding, adakah caj penghantaran kabinet akn dikenakan sekiranya saya setuju nak tempah???

    March 8, 2010 at 12:51 pm Reply
  43. puan laily
    puan laily

    memang class… i wish i can have one like this..budget berapa ni?

    March 10, 2010 at 8:19 pm Reply
  44. liza
    liza

    Salam.. Saya berminat dengan rekabentuk yang disiarkan di laman web ni..Untuk makluman saya akan memasuki rumah baru..sekarang ni tengah mencari company yg sesuai utk ubahsuai dapur saya. Keluasan rumah saya 24×70. Ruang dapur sederhana luasnya. Boleh tak bagi anggaran kos jika saya ingin membuat ubahsuai sink, kabinet dapur, kalo boleh hantar le contoh2/sample design dapur yg cantik2. Saya berminat dgn kaler hijau epal..

    March 15, 2010 at 5:43 pm Reply
  45. has
    has

    Salam
    saya ingin bertanya, berapakah kos anggaran sekiranya saya ingin membuat kabinet dapur baru. Buat masa sekarang saya sudah punyai kabinet dapur, akibat agak sudah lama, banyak pintu2nya telah makan anai-anai. Jadi apa cadangan, samada hanya repair atau, buat keseluruhan. Namun berapakah anggarannya. Sekian, terima kasih.

    March 16, 2010 at 4:30 pm Reply
  46. azie
    azie

    Saya suka susunatur dan rekabentuk dapur yang disiarkan itu. Masalah yang saya hadapi sekarang adalah KC sedia ada saya seperti KC bahagian dapur basah warna tradisional. Tapi bila dah buat renovation, saya berhasrat untuk combine KC lama itu dengan KC baru jenis 3G putih dan floor tiles yang pilih adalah warna ala-ala orange-brown. Sesuai ke tidak?

    March 17, 2010 at 12:14 pm Reply
  47. norfaridah
    norfaridah

    saya amat berminat mengenai ubahsuai kitchen cabinet ni. adakah pengubahsuaiannya melibatkan pemecahan ruang, menyebabkan harga KC tersebut menjadi mahal. berapakah badget untuk pengubahsuaian sebegini. sekiranya saya ingin menggunakan dapur gas yg sedia ada, adakan sesuai sekiranya saya letakkan di ruangan basah. manakala bg ruangan kering saya rancang untuk letakkan double KC.harap give feedback.thanks

    March 20, 2010 at 6:31 pm Reply
  48. shahrul
    shahrul

    saya baru memiliki rumah dan bercadang untuk membuat pengubahsuaian. saya masih mencari binaan dan rekabentuk KC yang sesuai dengan ruang dapur saya. saya amat tertarik dengan rekabentuk KC ini dan dapat kiranya saya mengetahui berapakah harga KC ini.

    March 24, 2010 at 7:56 pm Reply
  49. kerul
    kerul

    nak Quo utk KC nie.. kalau buat material apa yg sesuai kita guna dibawah sink basuh pinggan utk ellakn mereput atau pintu kabinet rosak. (basuh pinggan n xtvt di sinki selalu air akn memercikkan) TQ

    March 25, 2010 at 11:53 am Reply
  50. sara
    sara

    saya nak tau kos utk ubahsuai dapur mcm kat atas ni..tlg email saya tentang harga..

    April 5, 2010 at 3:59 pm Reply
  51. azrul hisham
    azrul hisham

    saya dalam perancangan ubahsuai dapur bersaiz 10X10 sq, ingin membuat wiring 4 bilik tidur serta siling plaster simple untuk ruang tamu dan bilik tidur utama dengan budget RM30,000.00 apakah konsep yang sesuai

    April 6, 2010 at 3:37 pm Reply
  52. admin (Listing owner)

    Salam Azrul,

    Konsep yang sesuai adalah konsep yang tuan rumah suka. Misalnya kalau suka tradisional buat tradisional, kalau suka moden kena buat moden. Dari segi konsep, sebagai kontrator kami kena ikut tuan rumah.

    April 9, 2010 at 10:13 pm Reply
  53. pn. norziana mazilan
    pn. norziana mazilan

    assalamualaikum w.b.t.saya mahu ubahsuai rumah saya.saiz dapur 10×14 sq.saya ingin memasang kabinet dapur.berapakah bajet bagi kabinet biasa dengan harga yang paling rendah.

    May 7, 2010 at 12:46 am Reply
  54. Dr. Sakhilah bt Shahkat Ali
    Dr. Sakhilah bt Shahkat Ali

    laman belakang rumah semi D saya bersaiz 10′ x 40′. saya ingin membina dapur memanjang 10’x 30′. saya inginkan konsep tradisional ala kampung, dah survey merata tapi tak jumpa contoh2 sesuai, ada idea tak bagaimana nak design lengkap dengan water fiture….

    May 12, 2010 at 1:16 pm Reply
  55. lily
    lily

    Salam, brp kos utk buat kekotak di atas kaunter bar spt gambar di atas?

    sekian.

    May 12, 2010 at 4:15 pm Reply
  56. Sabrina
    Sabrina

    Salam,
    Berapa kos utk kabinet (color coklat gelap shj)spt di atas. Boleh email kepada saya?

    May 18, 2010 at 12:18 pm Reply
  57. sham
    sham

    salam..brpe kos kc spt diatas

    May 29, 2010 at 1:35 am Reply
  58. zhackz
    zhackz

    salam tuan….
    bole beri sebut harga bagi kabinet dapur di atas…tq

    June 10, 2010 at 11:08 am Reply
  59. ida
    ida

    brp yek kos utk table top mcm bar…exactly sama cm dlm gmbr

    June 13, 2010 at 1:33 pm Reply
  60. siti nurhayati harun
    siti nurhayati harun

    nak tanyer kalau minor repair kc boleh buat ker (pintu cabinet dah tercabut)? pastu ingat kalau ade idea nak menambah baikkan interior dapur yg ade sekrang… bole ker… rumah impian putra fasa 1…

    June 28, 2010 at 2:02 pm Reply
  61. anisz
    anisz

    saudara. saya nak buat kc di rumah parent di shah alam. budget rm 5k. ada dry n wet kitchen. rumah teras seksyen 7.

    July 22, 2010 at 2:04 pm Reply
  62. siti
    siti

    salam, saya menetap d taman sri banting, banting. konsep d atas menarik minat saya kerana saiz rumah kami hampir sama (22X70), design yg d ketengahkan hampir menyamai design yg saya lakarkan. Saya ingin memaksimakan ruang dapur dgn kabinet sbg penyimpanan barangan dapur. saya hanya mewujudkan satu ruang dapur shj bagi menjimat ruang (dapur kering/basah). Andaikan saiz dapur 20×11 saya bahagi dua ruang iaitu ruang makan (10×11) dan dapur (10×11). ruang ini d pisahkan oleh pintu “sliding door”. Adakah pembahagian ini suatu yg relevan atau sebaliknya?

    August 24, 2010 at 8:25 pm Reply
  63. isinda
    isinda

    hi..
    saya tertarik dengan the whole idea yang dipaparkan dalam gmbar ni.. brape total cost?.. nak budget sebab nak reno dulu umah sebelum masuk tahun depan… pls.. tq

    September 24, 2010 at 2:13 pm Reply
  64. riee
    riee

    assalamualikum:

    kalau saya nak buat kabinet dapur perlku bayar cash atay boleh bayar bulanan?

    terima akasih

    September 28, 2010 at 10:56 am Reply
  65. zue
    zue

    Salam,

    saya baru memiliki rumah dan bercadang untuk membuat pengubahsuaian. saya masih mencari binaan dan rekabentuk KC yang sesuai dengan ruang dapur saya. Rumah saya jenis teres dua tingkat 20 X 65 di semenyih, dan saya bercadang untuk memanjangkan ruangan dapur saya dalam saiz kira 5′ lagi memandangkan dapur asal yang kecil dan sempit. saya amat berminat rekaan yang simple dan kontemporari, saya amat berharap saudara dapat mmberi cadangan dan qoutation yang berpatutan. terima kasih.

    October 7, 2010 at 11:35 am Reply
  66. rozie
    rozie

    ada sesiapa yg tahu kat area Tmn Impian Putra ni..ada tak rumah utk dijual lagi???

    October 14, 2010 at 4:17 pm Reply
  67. rosz
    rosz

    saudara, saya perlukan pendapat, existing kitchen 12″ x 12″, kalau extend ada lagi 5″, cukupkah ruang 5″ tu utk dijadikan wet kitchen atau pun saya perlu wujudkan hanya 1 kitchen utk rumah saya tu? terima kasih

    October 24, 2010 at 7:41 pm Reply
  68. noorlela
    noorlela

    boleh bagitau berapa budget kabinet dapur macam ni..saya nk buat dlm masa terdekat..

    October 28, 2010 at 8:02 am Reply
  69. IZA
    IZA

    hai, caantik yer gambar tersebut..rasa2 berapa yer budget tu..n kalau kat kuching ader ker u all punya servc..tq

    November 16, 2010 at 1:12 pm Reply
  70. ani
    ani

    assalamualaikum…..
    saya t’tarik dgn design dan pemilihan 2 tone warna pada kabinet dapur tu.brpa ye budget kabinet dapur mcm tu?lgpun ruangan dapur rmh sy lebih kurang sama dgn ruangan dapur tu yg b’bntk L.

    December 19, 2010 at 4:21 pm Reply
  71. Abi
    Abi

    Salam, saya berminat nak tahu sebutharga bagi kabinet dapur seperti dalam gambar di atas. boleh e-mail kepada saya?
    TQVM

    December 30, 2010 at 5:56 pm Reply
  72. Eliana
    Eliana

    Salam, saya berminat dgn kabinet dapur ni..boleh email kan kpd saya budget nyer tak? Saye tgh berkire2 budget utk nk buat kitchen kabinet ni utk rumah teres nti 🙂

    January 6, 2011 at 2:29 pm Reply
  73. Faiz
    Faiz

    Boleh bagi saya quot utk KC mcm dalam gambar ni.. TQ

    January 10, 2011 at 2:54 pm Reply
  74. zai
    zai

    boleh bagi saya anggaran harga utk renovate dapur macm tu?

    January 10, 2011 at 9:12 pm Reply
  75. Lydia
    Lydia

    Salam, saya berminat untuk mengetahui sebutharga bg KC jenis ini. Sekiranya Encik x berkeberatan saya sudi untuk membawa encik melawat ke unit rumah contoh (memandangkan rumah saya dijangka siap pada akhir 2011) utk menentukan budget keseluruhan bg KC jenis ini. Harap maklum.

    Sekian, terima kasih

    January 13, 2011 at 12:01 pm Reply
  76. niksamhanin
    niksamhanin

    seronok kalau memiliki…berapakah budget nya???

    January 29, 2011 at 1:31 am Reply
  77. nazima
    nazima

    cantik, saya teramat suka. Saya ada rumah di seremban, maybe siap dalam end of year… berapa budget buat dapur cam ni?

    February 9, 2011 at 9:34 pm Reply
  78. Fazila
    Fazila

    sial email saya kos kitchen cabinet seperti di atas

    February 11, 2011 at 9:23 am Reply
  79. rosnisa jusoh
    rosnisa jusoh

    saya akan menduduki rumah dalam bulan 7 nie, keluasan 20X65..saya ingin memperbesarkan dapur lagi..saya amat berminat dengan design diatas…boleh bagi berapa kos tersebut????pleasa…tenkiu…

    February 20, 2011 at 12:35 pm Reply
  80. Mohd Zaki
    Mohd Zaki

    Salam.
    Saya ingin bertanya.. Perkhidmatan ini hannya cover kawasan mana?

    February 23, 2011 at 4:37 pm Reply
  81. Nurul
    Nurul

    Hye!sy Nurul dr puchong
    Sy Nk tnye berkenaan bajet Utk membuat kitchen cabinet spt di atas
    Ini di Bangi kn?
    Rumah sy 20×65 ttp ruang dapur amat kecil Dan perlu diperbesarkan dlm 5″ Lg.
    Oleh itu sy ingin ruang dapur yg semaksima mungkin dgn bajet yg berpatutan.
    Sy perlukan pandangan Dan idea anda.tq

    April 2, 2011 at 11:11 am Reply
  82. kalaimathi
    kalaimathi

    sy nak puat kabinat dapur bentok L (Panjang 13 kaki lebar 11 kali)perapa cost nya? pls email me.

    May 6, 2011 at 1:42 pm Reply
  83. azri
    azri

    Assalamualaikum, bole email kat saye berape kos untuk kabinet dapur seperti gambar di atas

    September 3, 2011 at 5:09 am Reply
  84. wan
    wan

    Salam tuan, saya amat berkenan dgn design diaatas . berapa kosnya kalau keluasan dapur saya adalah 18×8 sqf. boleh emailkan kat sya tak. terima kasih

    January 10, 2012 at 3:39 pm Reply
  85. wan
    wan

    Boleh terima kad kredit tak?

    January 10, 2012 at 4:22 pm Reply
  86. Baini Md Ghani
    Baini Md Ghani

    saya amat tertarik dgn design ini dan ingin bertanya bolehkan tuan berikan anggaran kos utk ruang dapur basah sahaja. Untk pengtahuan saya sedang mncari design dn kontrktor utk membuat kabinet bg ruang tmbahan dapur saya yg berukuran hmpir sama spt ruang dlm gmbar di atas. Utk mkluman juga table top sudah siap dibina..hya perlu pintu shj. Selain drp itu saya juga tertarik utk mmbina pemisah dintara ruang dapur yg telah sedia ada dgn yg baru jika sesuai. Anggaran ruang baru yg perlu pemadangan pintu kabinet ialah 6ft x10ft. Tq

    February 5, 2012 at 9:38 am Reply
  87. Mohd Hadzir Shuib
    Mohd Hadzir Shuib

    keluasan 12kaki X 25kaki kabinet dapur berbentuk U berapa angaran perbelanjaan

    May 30, 2012 at 6:56 pm Reply
  88. Mohd Hadzir Shuib
    Mohd Hadzir Shuib

    keluasan 12kaki X 25kaki kabinet dapur berbentuk U berapa angaran perbelanjaan

    May 30, 2012 at 6:56 pm Reply
  89. ira
    ira

    saya bercadang untuk memasang cabinet dapur….boleh x pihak tuan memberikan cadangan beserta harga yang murah boleh pihak tuan berikan..tq

    June 13, 2012 at 11:55 am Reply
  90. hasrina
    hasrina

    assalamualaikum…saya ingin mengubahsuai dapur saya dan saya juga duduk di fasa 4 di taman bekenaan.. saya ingin tahu kos membuat kabinet rumah berkenaan…saya amat tertarik dengan susun atur kabinet rumah tersebut.

    October 9, 2012 at 11:10 pm Reply
  91. Nurul Hazwani Burati
    Nurul Hazwani Burati

    Salam..
    Saya tgh cari kitchen cabinet,tp malangnyer ruang dapur saya amet kecil dan terhad..saya kene pecah bilik stor baru dapat 6kaki lebar dan 13 kaki panjang..still kecil lagi..mcm mane saya nk dapatkan kitchen cabinet yg mcm dalam gambar tu..dan berapa kosnyer..??

    November 16, 2012 at 4:19 pm Reply
  92. Pn Siti Fadlina
    Pn Siti Fadlina

    Saya nak bertanya..jika saya ingin membuat cabinet kaunter berbentuk U untuk kios perniagaan saya, bolehker? Saya hanya mahukan just untuk fungsi penyimpanan dan sink…
    Tqvm

    May 25, 2013 at 9:24 pm Reply
  93. zue
    zue

    Assalam..bleh bgathu berapa budget spt gmbr di atas..tqvm..

    August 5, 2013 at 11:07 pm Reply

Leave a Reply