125 Comments

  1. sanisah
    sanisah

    memang cantik. saya memeng berangan utk mempunyai dapur warna merah dan putih. kalau ada rezeki bolehlah impian dilaksanakan

    November 23, 2009 at 8:34 am Reply
  2. Mimi Aida Yusoff
    Mimi Aida Yusoff

    Cantik skali gabungan warna merah putih tue…how much it cost to get that kind of design,I think it can suit 4 my apartment.

    November 23, 2009 at 10:32 am Reply
  3. sha
    sha

    berapa pulak anggaran kos yg merah putih besar tu….emm…suka…suka…

    November 23, 2009 at 11:22 am Reply
  4. julianabilah
    julianabilah

    simple n praktikal tp tetap cantik..

    November 23, 2009 at 5:00 pm Reply
  5. nida
    nida

    Berapa keluasan keseluruhan dapur utk design merah putih di atas tu. Berkenan sgt dgn design tu…

    November 23, 2009 at 8:16 pm Reply
  6. Fena
    Fena

    Saya suka design ini, sangat menarik dan menampilkan kelainan. Diman boleh saya cari atau tempah cermin hiasan seperti yg dipaparkan di dalam artikel ini?

    November 24, 2009 at 3:59 pm Reply
  7. villiant
    villiant

    erm..klu design cam nie..biasanyer tgok keluasan dapur ke atau boleh sesuai sume dapur..
    brape harga cm nie??

    November 24, 2009 at 4:54 pm Reply
  8. nazira
    nazira

    cntk gler? nmpk ekslusive rrrrrrrrr

    November 25, 2009 at 1:43 pm Reply
  9. admin (Listing owner)

    Haii..

    Kepada yang bertanya tentang kos, dapur merah putih tu taklah mahal, padan dengan saiz dan material yang digunakan. Kalau nak buat kat rumah sendiri, kami boleh datang ukur untuk bagi quotation. Bak kata orang ukur kabinet di rumah sendiri le. Baru betul harganya.

    Kepada yang bertanya pasal cermin hiasan tu, supplier di JB. Harga agak mahal le, tapi kalau dah minat apa ada hal. Frame cermin kami yang buat.

    November 25, 2009 at 11:35 pm Reply
  10. admin (Listing owner)

    Villiant, biasanya kita sesuaikan design dengan keadaan ruang dan kehendak pelanggan. Kami tak buat kabinet ikut saiz standard…

    November 25, 2009 at 11:37 pm Reply
  11. admin (Listing owner)

    Mimi, kalau betul-betul nak buat kami boleh datang ukur dan bagi quotation…

    November 25, 2009 at 11:38 pm Reply
  12. sofia
    sofia

    berkenanlah..chantek sangat ..

    November 30, 2009 at 1:12 pm Reply
  13. niza
    niza

    saya pun berkenan…boleh tau kosnye

    December 2, 2009 at 10:11 am Reply
  14. niza
    niza

    boleh dtg rumah saya untuk ukur and bagi quotation?

    December 2, 2009 at 10:15 am Reply
  15. admin (Listing owner)

    Niza.. tepon saya 013-236 1198

    December 2, 2009 at 10:43 pm Reply
  16. daisy
    daisy

    Nk tnye..counter top untuk cabinet merah putih tu dr material ape yer? Utk pintu tu plak? Sy tgh survey cabinet dapur ni..kalo kna gaya n harganye nk wat gak..

    December 5, 2009 at 8:34 pm Reply
  17. wan hanita wan drani
    wan hanita wan drani

    Cantik,tapi rumah saya dah ada kabinet dapur.cuci matalah

    December 6, 2009 at 4:22 am Reply
  18. yati
    yati

    Assalamualaikum…

    Cantik sangat kombonasi dapur merah dan putih.
    Ruang dapur untuk rumah baru saya agak sempit. Namun saya berkeinginan untuk buat kabinet dapur yang moden. kalau badget dalam rm5k saja boleh ka?

    December 6, 2009 at 9:38 pm Reply
  19. nora
    nora

    Salam.Skrg saya dgn asben tgh survey kabinet dapur, akan berpindah rumah bulan 3 nanti.Saya ingin bertanya boleh ke sekiranya saya faks kan salinan ukuran dapur berdasarkan SMP rumah untuk mendapatkan quotation secara kasar?
    Saya sukakan kabinet dapur yg berwarna coklat.Kabinet tu jenis material@ kayu ape yer?

    December 7, 2009 at 2:27 pm Reply
  20. weet
    weet

    hai! sy berminat ngan kaler merah tu, glass kan?? dapor umah sy size 8×6.

    December 7, 2009 at 3:19 pm Reply
  21. admin (Listing owner)

    Salam semua, saya tak perasan salah tulis material kabinet merah kat atas tu. Bukan kaca 3G tapi ply laminasi dengan meica warna merah glossy. Nampak macam kaca 3G tapi bukan. So, kalau anda semua perhatikan ada 3 kabinet warna merah yang telah kami tampilkan dan semua menggunakan pintu berbeza. 3G di Enstek, Formica di Subang Bestari dan Meica di Kota Kemuning.

    Harga RM5k boleh dapat atau tidak? Kena tengok saiz dan design. Mungkin boleh dapat, mungkin tidak. Kami banyak juga buat kabinet harga dalam lingkungan RM5k ni. Bukan semua kabinet yang kami buat besar-besar belaka. Ada juga yang kecik dan bajet.

    December 7, 2009 at 4:51 pm Reply
  22. yati
    yati

    Tq. Rasa lega jugak bila dengar KC boleh bina dalam rm5k. kalau lebih sikit2 tu tak kisah lah. Tapi malangnya saya berada di utara semenanjung. sangat puas hati dengan design KC merah putih tu.

    December 7, 2009 at 11:31 pm Reply
  23. admin (Listing owner)

    Yati, ada sesetengah tuan rumah buat dulu table top, kemudian dah ada bajet baru pasang pintu. Maknanya buat kerja ikut bajet le. Kalau buat sekali mungkin kos tinggi tapi kalau buat sikit-sikit tak la rasa mahal sangat. Orang kata ukur baju di badan sendiri.

    Satu lagi, kabinet atas pun boleh makan kos yang tinggi kalau binaan sampai ke siling. Kalau buat tinggi yang standard tu harga pun standard jugalah. Semua terpulang kepada kita sebab kita yang bayar dan kita yang nak guna.

    December 7, 2009 at 11:55 pm Reply
  24. miza
    miza

    cantik…boleh ke buat di seremban??

    December 11, 2009 at 1:02 pm Reply
  25. lina
    lina

    mmg cantik…nmpak moden gitu…

    December 14, 2009 at 2:34 pm Reply
  26. Roza
    Roza

    Salam, saya akan berpindah ke rumah baru dlm 3 bln ni. skrg ni tgh mencari untuk buat dapur. So, boleh bantu saya tak. Budget saya dlm RM5-6k…yg merah putih tu cantik la..sy suka…tp sy ada anak kecil..boleh bg cadangan..

    December 19, 2009 at 11:33 am Reply
  27. Puan Shahrul Nizam
    Puan Shahrul Nizam

    salam. nak tanya, meica kaler itam ada ker? cost dia murah skit ke dari kaca 3g?

    December 25, 2009 at 3:37 pm Reply
  28. azuraida
    azuraida

    cantik sunguh kenan raso… duit pun comel

    December 31, 2009 at 6:21 pm Reply
  29. azuraida
    azuraida

    cik admin saya dok bukit rimau je.so blh murah kan sebab dekat nga tempat awk tu..hajatnya nak kabinet yg atas jer……..

    December 31, 2009 at 8:17 pm Reply
  30. sarah rizal
    sarah rizal

    salam,
    sy minat sgt yg kaler merah putih tu. dapur 10 x 10 blh muat tak? klu ok blh quote ke mail sy countess_drakoola@yahoo.com. Thanks..

    January 3, 2010 at 8:19 pm Reply
  31. niezam
    niezam

    salam admin sy bru tgk web ni
    tahniah lawa kombinasi merah+putih
    teringin rumah bujang sy mcmni
    ade rezki insyllh 2012 bnikah nt bkl is3 xla pening2 pale tuk hias dapur =)

    January 4, 2010 at 9:39 pm Reply
  32. Nurul
    Nurul

    salam.

    saye pon nak tanya kaler hitam ade tak?
    saye baru nak pindah kat taman impian putra. tngh suevey2 design dapo yg cantik tejumpe website ni. cam bekenan la pulak.hehe.
    kalo saye buat bahagian bawah je dulu agak2 bape ek nak kene ready bajet?

    January 5, 2010 at 9:53 am Reply
  33. noryn
    noryn

    salam..saya berminat betul dgn design yang ini.cantik sgt.blh x bagitau berapa kos keseluruhannya bg memudahankn sy membuat budget.blh x bg qoutation untuk design yg ini n yg di timur tmn estek nilai 2.kedua-dua design ni saya berminat sgt n bercadang untuk direalisasikan kat dapur rumah saya.

    January 9, 2010 at 6:17 pm Reply
  34. yusma
    yusma

    saya dh buat table top cm nk tmbh kabinet atas bwh jer dlm 10x5kaki rasanya..tp kt seremban…blh dtg ukur ke..

    January 15, 2010 at 1:43 pm Reply
  35. izyan
    izyan

    luas dapur saya lbh kurang mcm kabinet merah yg dlm gambar.tp saya lbh suka kabinet kale hitam dan cat kale merah…en rasa sesuai tak? brapa budget?

    January 15, 2010 at 2:06 pm Reply
  36. naziera
    naziera

    salam.nice kabinet dapur merah putih yg kat kota kemuning tu. brp kosnya bg keluasan dapur basah dan kering yg panjangnya 18ft x 11ft dgn ketinggian dari lantai 11ft ? harap reply ye…saya betul2 serius dan very interested!

    January 16, 2010 at 12:02 am Reply
  37. Siti
    Siti

    salam,

    cantekk!sy mmg berminat dgn kitchen cabinet kaler merah+hitam/merah+putih. Betol ke pendapat yg solid surface kaler itam lg snang nmpk kesan calar drpd putih?
    Kit cab yg di kota Kemuning tu solid surface ye? Kalo meica merah glossy + kaca ply laminasi lg murah dr 3G, byk ke beza harga nye? Sy berminat dgn 3G tp nk bajet juga.
    Kalo sy e-mail kan plan rumah dan lakaran kit cab yg sy berminat utk quotation admin bole bg suggestion idea jugak x utk cantikan lg lakaran sy?

    January 19, 2010 at 4:38 pm Reply
  38. Ija
    Ija

    Saya nak sambungkan wet dgn dry kitchen sekali bagi tujuan membuat kabinet. Tapi rasanya nak buat table top bentuk L suiap berpintu jer dulu.Keluasan dapur lebih kurang 8′ (lentgh) x 6′ (wide). Berapa agaknya anggaran kasar kos.

    January 21, 2010 at 9:39 am Reply
  39. BB
    BB

    Saya berkenan ngan hasil kerja anda tapi sayangnya saya tinggal jauh di utara….mustahil le utk anda buatkan kabinet utk saya. Boleh tak bantu saya, saya nak dptkan quotation harga dan nak cari mana2 kontraktor belah utara (kedah/perlis)yang diyakini mutu kerjanya untuk saya hubungi? Utk info, keluasan dapur saya dlm 18 kaki x 16 kaki, saya inginkan dapur bawah daripada simen ngan table top tahan lasak, pintu pun tak perlu le yg fancy2….saya nak meja pulau utk meja kerja, bajet saya dlm RM15k ke bawah….agak2 boleh dpt tak?

    January 28, 2010 at 12:39 pm Reply
  40. fina
    fina

    perhhh…cantiknyer…mmg dapur idaman sya nih…bila nak wat dapur camni…nk juga… :))

    February 5, 2010 at 2:56 pm Reply
  41. fina
    fina

    agak2 berapa kosnya cam kabinet coklat tu…

    February 5, 2010 at 2:57 pm Reply
  42. hamiza
    hamiza

    Assalamualaikum,

    Cantik betul rekaan En.Ok… kalau saya yang tinggal kat utara ni,, macam mana pulak …boleh buat ke..betul ke RM5.00 sekaki

    February 7, 2010 at 5:12 pm Reply
  43. Nur_MS
    Nur_MS

    Salam kunjung…mcmner nk contact admin? nk decorate rumah parents kat kampung, kelantan..jauh gak tu..bleh ker g saner? sebab sy tertarik dengan dekorasi2 dapur yg ader kat sini…Klu nk g melancong kltn boleh la datang ukur2 kat rumah..hehe..
    ok thanks much~!

    February 12, 2010 at 6:46 pm Reply
  44. norzalinawati che saad
    norzalinawati che saad

    memang cantik kalau boleh nak buat untuk rumah baru

    February 22, 2010 at 4:16 pm Reply
  45. khairi
    khairi

    saya berkenan dgn kabenet dapor yg warna itam putih tu.brapa kosnye?

    February 24, 2010 at 4:55 pm Reply
  46. ct
    ct

    saya nak wat kabinet menggunakan kayu nyatuh… berapa
    kos untuk kabinet nyatuh

    February 26, 2010 at 5:08 pm Reply
  47. NUR NADIA
    NUR NADIA

    hi, saya suka dengan warna yang dipadankan itu. merah dan putih nampak ceria dan mengembirakan. Berapakah bugget untuk membuat kebinet tersebut sekiranya dapur berkeluasan yang sama.

    March 2, 2010 at 3:31 pm Reply
  48. amir
    amir

    salam..cantik jgak kabinet dapur warna merah n putih tu.ade warna lain ke slain tu?sy bajet dlm rm2000-rm3000 ckup ke utk aparment bru sya?dpur xla brape bsar.dlm 9 kaki kot.

    March 4, 2010 at 2:41 pm Reply
  49. iera
    iera

    saya pn tgh survey kabinet dapur. warna pilihan mmg merah putih. lbh kurang mcm yg ni laa…tp saya jauh sgt..kt kelantan.

    March 7, 2010 at 3:57 pm Reply
  50. tini
    tini

    nak tanya..umah saya kat klantan. ada cwangan ker kat sana?huu

    March 10, 2010 at 9:24 am Reply
  51. asmida
    asmida

    Hi..mmg cantik kabinet tu..sy tgh survey kabinet dapur ni sbb umah yg dibeli x lama lg akn siap..di bkt naga bdktn bkt kemuning…bajet sy dlm rm5k..saiz dapur lbh kurg 9’x7′..blh dapat ke ngn bajet yg sy ckpkn tu?

    March 14, 2010 at 6:08 pm Reply
  52. yani
    yani

    Saya berminat dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak ikut design yg samer…tolong bagi tahu kos nyer..

    March 18, 2010 at 7:00 am Reply
  53. nora
    nora

    salam…..brp budget utk buat dapur basah tu yer (termasuk sinki dan hub+hood)?

    March 22, 2010 at 7:19 pm Reply
  54. ibnu mariah
    ibnu mariah

    Cantik dan menarik. Saya ingin cadangkan supaya disertakan struktur organisasi Zolmar Enterprise, termasuk dengan gambar top management

    April 2, 2010 at 2:50 pm Reply
  55. maz mohd
    maz mohd

    Salam. Nak tanya. ukuran dapur 10×10. Berkenan warna merah glossy. anggaran siap dengan built in oven… berapa agak2

    April 19, 2010 at 7:52 pm Reply
  56. haslina
    haslina

    Saya tertarik gak dgn idea yg di paparkan…tapi rasa macam tak praktikal utk rumah baru saya…tu ada design lain untuk kabinat dapur L yang simple dan berapa kosnya.warna tak nak merah sangatlah kalau warna silver ke putih ke ade tak? hijau muda pun ok gak….tu merah sangatlah…

    April 28, 2010 at 11:15 pm Reply
  57. niza
    niza

    salam.. sy ingin bertanye.. ape perbezaan solid nyatuh, ply nyatuh dan formica?? yg mane lebih bagus?? yg mane lebih tahan kalau kene air?? ape kebaikan dan keburukan? terima kasih byk2..

    May 22, 2010 at 8:17 am Reply
  58. fjun
    fjun

    lawa2 tul kabinet dapur ni. I suka pula kabinet merah putih 2 coz, cam senang buat…bahan2 pun senang dpt…

    May 23, 2010 at 3:10 pm Reply
  59. rahaiza
    rahaiza

    salam,
    nk tanya..brape budget kalu nk wat dapur basah+dapur kering mcm ni ek?

    May 24, 2010 at 10:43 am Reply
  60. fie
    fie

    salam..sy pun nak tau gak..brp erk kos dapur bsh cam 2?

    May 29, 2010 at 10:31 pm Reply
  61. Nurul
    Nurul

    Salam,

    Berapa anggaran budget untuk cabinet berbentuk L Shape tanpa dapur?
    Saiz lebih krg 3685.

    June 3, 2010 at 4:20 pm Reply
  62. anis
    anis

    berapa kos kabinet merah putih tu dan berapa saiz ruang dry kitchen tu….?

    June 28, 2010 at 10:46 pm Reply
  63. han
    han

    salam,

    cantik la dgn design kc merah putih nie…berapa yer anggaran cost nya? termasuk sekali wet kitchen?

    July 15, 2010 at 1:07 pm Reply
  64. Jaafar
    Jaafar

    Brape budget kabinet camtu?

    July 18, 2010 at 1:12 am Reply
  65. ina
    ina

    cantik betul kabinet pelbagai guna tu..kalau letakkan harga skali bleh jugakla compare ngan bajet sendiri..

    August 10, 2010 at 11:26 am Reply
  66. Afid
    Afid

    Salam,

    Cantik la warna merah putih… moden… berapa budget kalu nk wat dapur basah+dapur kering mcm ni ek?

    August 12, 2010 at 2:25 pm Reply
  67. faz
    faz

    cantikyer..berapa kos tu..tu kabinet fav saya warna merah….tapi size rumah tak tau la pulak..kalo tuk rumah teres dapur yg ruang agak sederhana…budget berapa yer..

    August 21, 2010 at 6:20 pm Reply
  68. nazri
    nazri

    nampak menarik n moden.boleh saya tahu ofis di mana ye?saya di bangi

    September 17, 2010 at 2:59 pm Reply
  69. jun
    jun

    salam..
    saya berminat dgn kabinet contoh di atas.. nak tahu agak2 berapa agaknye kos utk kabinet seperti di atas tu.. tq

    September 23, 2010 at 11:40 am Reply
  70. syuhaira
    syuhaira

    salam,

    saya nak tau brp kos utk buat dapur basah n kering mcm tu? klu dapur kering skali ngan kaunter bar je brp ye?

    September 26, 2010 at 10:57 pm Reply
  71. herin
    herin

    salam..ada beberapa perkara nak tanya.

    1. boleh dapatkan person contact..??
    2. utk quotation kene bayaran atau free?
    3. saya mmg berminat dgn konsep dry n wet ini sebab rumah yg akan saya duduk minggu depan lebih kurang sama..boleh dptkan bajet kalau design yang sama spt rumah ini berapa ye..?

    harap pihak Zolmar dapat reply komen saya ni a.s.a.p..tq..!

    September 27, 2010 at 1:31 pm Reply
  72. pn sue
    pn sue

    salam… sy ingin bertanya anggaran kos bagi pengubahsuaian rumah di bahagian dapur bersaiz 8ft x 15ft

    October 6, 2010 at 4:09 pm Reply
  73. issey liyana
    issey liyana

    hai..cantik sy suker waner merah..kalau gabung merah. putih n hitam mmg cantik n menarik.. brpa kos nk bwt ni?

    October 6, 2010 at 10:52 pm Reply
  74. Fizah
    Fizah

    saya minat sangat dengan kabinet dapur yang menggabungkan 3 warna iaitu merah, putih dan hitam. manakah lebih baik samada menggunakan 3G atau arkilik sebagai pintu kabinet? berapakah ukuran jubin / mozek yang perlu saya tambah supaya bila mengelap lantai tidak terkena pada pintu kabinet di bawah?

    October 9, 2010 at 10:21 pm Reply
  75. fadlee
    fadlee

    saya berminat dengan dapur basah dan kering spt yg dipaparkan,emmmm berape kosnya?

    October 12, 2010 at 6:41 pm Reply
  76. azman
    azman

    saya sedang survay kabinet dapur..keluas dapur 10×8 bajet berape ye

    October 18, 2010 at 12:38 am Reply
  77. Hana
    Hana

    saya memang tertarik dgn dapur merah putih tu.. tp saya nak letak stove sekali di situ…2 in 1..(dpur basah+dapur kering)..agak 2 berapa kos nyer?

    October 18, 2010 at 5:27 pm Reply
  78. nor zakilah
    nor zakilah

    salam,

    berapa budget tuk dapur ni pulak?

    October 20, 2010 at 1:36 pm Reply
  79. yusnoor
    yusnoor

    salam , tolong email saya qoutation yang ni..tq

    October 22, 2010 at 8:16 pm Reply
  80. Balan
    Balan

    Saya berminat dengan dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak buat design yg sama tolong bagi tahu kos nyer..

    November 1, 2010 at 3:29 pm Reply
  81. Rashidah
    Rashidah

    Salam. Saya sedang mencari kontraktor untuk mengubahsuai rumah lama saya dengan harga berpatutan. Boleh ke sya dapatkan quotation?

    November 2, 2010 at 10:43 am Reply
  82. amor
    amor

    salam…interested dgn KC jenis hi glass tuh..kire camane yek? per ft run, berapa RM? email saye details..tq!

    November 12, 2010 at 4:26 pm Reply
  83. yana
    yana

    salam. cantik design ni. brape budget ek utk dapur camni? plan nak msauk umah baru dalam early next year, tpi x dapt design yg berrkenan lg? bo email quotation X? payment camna lak?

    December 7, 2010 at 4:58 pm Reply
  84. yana
    yana

    salam. bo antar quotation kat email sy?

    December 7, 2010 at 4:59 pm Reply
  85. ADLAN
    ADLAN

    saya minat sangat yang ni.merah putih…… berapa kosnya???? kalau 10×13

    January 3, 2011 at 10:58 am Reply
  86. Siti
    Siti

    Salam,

    Adakah saudara menerima tempahan dr Muar?

    January 11, 2011 at 11:34 am Reply
  87. Sharon Sih
    Sharon Sih

    Hi, can i get the quotation for the cabinet? (Wet & Dry Kitchen)
    (Kabinet dapur di Kota Kemuning that you post on November 23, 2009)

    I need to do the budget, just follow your size.

    Thank you.

    January 18, 2011 at 2:50 pm Reply
  88. ms mimi
    ms mimi

    salam..
    boleh sy tau material ape yg digunakan utk buat table top dapur merah putih tu..
    adakah ia mudah menyerap cecair atau warna..

    January 21, 2011 at 4:59 pm Reply
  89. suzana binti yusoff
    suzana binti yusoff

    salam.cantik design kabinet dapur merah putih. nak tahu brp agak2 kosnya?

    February 4, 2011 at 7:09 pm Reply
  90. rosnani
    rosnani

    salam…cantiknye kabinet merah tu..actually saya memang suka kaler merah…so bape harga kabinet yang atas skali tu?…fooh…

    February 17, 2011 at 1:29 pm Reply
  91. Hazry
    Hazry

    Saya minat kabinet dapur colour merah putih. Apakah material yang digunakan untuk table top dan pintu kabinet? Kalau guna material yang sama untuk dapur bentuk L yang panjangnya 20 kaki brapa kosnya?

    March 1, 2011 at 11:21 am Reply
  92. wan
    wan

    tolong anto quatation kat saya

    March 10, 2011 at 4:32 am Reply
  93. has
    has

    emailkan quotation utk kabinet dapur leh..ukuran 9×9

    March 10, 2011 at 5:56 pm Reply
  94. has
    has

    emailkan quotation utk kabinet dapur leh..ukuran 9×9..thankss..

    March 10, 2011 at 5:57 pm Reply
  95. Rumaizah
    Rumaizah

    Boleh Dapatkan contact No? TQ.

    March 16, 2011 at 2:47 pm Reply
  96. zie
    zie

    saye nk tanye kabinet yang wrna merah tu bpe yeeeeeeeeeeee

    March 29, 2011 at 10:32 pm Reply
  97. zie
    zie

    klu blh murah sikit sbb bajet sikit je

    March 29, 2011 at 10:32 pm Reply
  98. NIZAM
    NIZAM

    nak contack sape berminat ngan merah putih, tapi nk siap tuk mesin basuh mcm kayu tu

    April 3, 2011 at 11:15 am Reply
  99. diee
    diee

    saya berminat dgn dpur bsah dan kering itu, brapa kosnye ek..

    May 12, 2011 at 7:49 pm Reply
  100. khalijah
    khalijah

    Salam saya nak tye design ni (kering dan basah, serta kabinet dapur kayu traditional dan moden. hrga dalam brape ye? terima ksih..kalau sent gmbr2 dan hrga boleh?

    May 24, 2011 at 9:57 am Reply
  101. samsinahaida adham
    samsinahaida adham

    salam, berapa budget utk buat dapur basah seperti dlm pic tu? Tapi sy nak L shape tanpa dapur.

    June 18, 2011 at 1:07 pm Reply
  102. nurul huda
    nurul huda

    slm… mmg cantik.. kl xtermasuk dgn pemisah kaunter bar tu brp kosnya ek? dpur basah lak brp kos?

    July 4, 2011 at 6:31 pm Reply
  103. MIA
    MIA

    SALAM, Saya berminat dengan dapur yg warna merah putih tu….actually berapa harga nya …sebab ingat nak buat design yg sama tolong bagi tahu kos nyer..

    July 12, 2011 at 12:37 pm Reply
  104. Maria
    Maria

    Saya berminat dengan kabinet merah putih.Boleh bg no telefon.So boleh la dtg ukur and bg quotation nnti.

    July 13, 2011 at 3:46 pm Reply
  105. shikin
    shikin

    please email quotation dapur kering n basah

    August 1, 2011 at 2:26 pm Reply
  106. minarnie
    minarnie

    salam…sy berminat ngn kabinet merah tp dapur saya keluasan 10kaki x 10kaki..boleh bg quotation email

    August 28, 2011 at 1:29 pm Reply
  107. nomie
    nomie

    very nice! suka merah n putih, berapa budget kalu design camni

    October 26, 2011 at 9:55 pm Reply
  108. AZLIN
    AZLIN

    hye, berape bajet tuk kabinet merah putih tu?tp, pjg sket,utk 8x12kaki..include, coffee tabl etu..ta

    October 27, 2011 at 3:13 pm Reply
  109. anis
    anis

    yang ni pun cantik jugak…boleh tahu berapa keluasan dapur basah dan dapur kering kat dalam gambar ni? berapa kos kc merah tu kalau ikut saiz dalam gambar ni?

    November 2, 2011 at 9:47 pm Reply
  110. ruzaini
    ruzaini

    bole dapatkan harga utk kabinat dapur merah putih tu? TQ

    November 15, 2011 at 10:14 am Reply
  111. Tuan
    Tuan

    apa spec /ukuran dan harga untuk kabinet dapur ni? leh email quatation ke email saya tak? bentuk L shape 10 x 14 kaki..tqvm

    January 27, 2012 at 6:43 pm Reply
  112. azlina
    azlina

    cantiknye……………bape ye budget utk kabinet camni?

    January 28, 2012 at 4:06 pm Reply
  113. Safi
    Safi

    Aswt…

    Berapakah bajet kabinet bagi keluasan dapur 18 x 20. Saya berhajat untuk memiliki dapur konsep moden….tqvm

    March 19, 2012 at 9:24 am Reply
  114. Mohd Aimran
    Mohd Aimran

    brp quotation utk dapur yg warna merah tu?

    April 5, 2012 at 11:22 am Reply
  115. wawa
    wawa

    cantik dan moden

    April 7, 2012 at 3:00 pm Reply
  116. che wan nor jam'iah
    che wan nor jam'iah

    boleh tak pamerkan gambar kabinet dapur 3g gloss yang berharga dalam rm 5000

    April 10, 2012 at 11:17 pm Reply
  117. ieza
    ieza

    Salam,
    boleh pm harga kitchen cabinet yang merah putih..
    tq.

    May 3, 2012 at 6:43 am Reply
  118. tengku faizul
    tengku faizul

    saya memang berminat dengan design ni nak tanya kalu quotition kena bayar gak ke.rumah saya anggaran dalam 10kaki panjang nak wat konsep wet n dry kitchen berapa k leh dapat

    June 17, 2012 at 4:04 am Reply
  119. MUHAMMAD RAADI
    MUHAMMAD RAADI

    HIASAN YG SGT2 CANTIK & MENARIK.. KALU SY NK RENOVATE SATU RUMAH JENIS TERES 2 TINGKAT, 4 BILIK TIDOR, 3 BILIK AIR, RUANG TAMU, & POSH KERETA..AGAK2 BERAPA KALU GUNA MATERIAL MCM NI?

    June 28, 2012 at 2:46 pm Reply
  120. noor asyikin
    noor asyikin

    ada x design colour turqoise…thx

    July 24, 2012 at 11:19 am Reply
  121. yusniza bt ahmad
    yusniza bt ahmad

    saya inginkan budget utk kabinet merah putih utk ukuran 10×10.

    September 4, 2012 at 12:32 pm Reply
  122. iella
    iella

    salam..nak tanye kalau kabinet
    Dapur basah dari jarak dekat. Tiada tingkap tetapi blog kaca digunakan untuk menyumbang cahaya semulajadi di kawasan memasak dan membasuh tu rm brape???

    September 11, 2012 at 11:38 am Reply
  123. Dya
    Dya

    quotation please untuk design kabinet kat atas tu

    September 11, 2012 at 12:00 pm Reply
  124. mardiah
    mardiah

    salam…

    saya dalam proses renovation rumah. Keluasan dapur lebih kurang 10×30 kaki persegi. Sangat berminat utk design dapur kering dan basah. Boleh emailkan berapa budget yg perlu disediakan.

    Terima kasih

    January 22, 2013 at 12:07 pm Reply
  125. Aidil
    Aidil

    Asalamualaikum..brape ye kos utk design macam ni?

    February 24, 2013 at 9:25 pm Reply

Leave a Reply