62 Comments

  1. alimah
    alimah

    salam. saya tertarik dengan hasil kerja tuan. jika saya telah membina kabinet top dengan tiles berukuran 11 kaki x 7 kaki, berapa harga untuk pasang pintu dan bahagian atas (gantung)? saya bercadang nak guna melamine sahaja.jika saya nak pasang tall unit untuk 6 kaki lebar x 10 kaki (tinggi), berapa pula anggaran harga? terima kasih tuan

    November 8, 2009 at 9:13 pm Reply
  2. Fidra
    Fidra

    salam.

    berapa anggaran harga untuk kabinet dapur bentuk I seperti di atas. Saya sedang survey untuk rumah baru saya.

    Terima kasih.

    November 23, 2009 at 3:39 pm Reply
  3. sham
    sham

    berapa anggaran harga kabinet dapur seperti diatas?

    December 2, 2009 at 10:04 am Reply
  4. azlinda
    azlinda

    salam
    sy tertarik dgn wardrope,dimana tidak menampakkan almari..berapakah harga bg design sperti itu.Bagaimana penghantaran untuk negeri perak?

    December 11, 2009 at 6:58 pm Reply
  5. Roza
    Roza

    Salam, Boleh tuan bg anggaran kos untuk KC diatas. Ini untuk rumah baru saya…

    December 19, 2009 at 11:51 am Reply
  6. KNY
    KNY

    salam..

    nice wardrobe. blh saya dapatkan sebut harga utk design wardrobe sedemikian??

    January 3, 2010 at 9:37 pm Reply
  7. susan
    susan

    salam…
    boleh tolong emelkan saya sebut harga untuk kabinet dapur dan wardrobe seperti di atas.
    saya nak bandingkan dengan budget.
    btw, dapur saya kecil sesuai untuk kabinet size I seperti di atas.

    January 22, 2010 at 7:43 pm Reply
  8. suzent
    suzent

    salam…
    Boleh tak tolong emelkan saya quatation untuk kabinet dapur dan wardrobe seperti di atas.
    Dapur saya ber saiz kecil sesuai untuk design I seperti si atas.
    TQ!

    January 26, 2010 at 2:50 pm Reply
  9. sue
    sue

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

    terima kasih

    January 27, 2010 at 12:45 pm Reply
  10. sue
    sue

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan KC serta keluasannya

    terima kasih

    January 27, 2010 at 2:23 pm Reply
  11. faridah
    faridah

    Salam.

    Boleh saya tahu berapa anggaran harga untuk kabinet dapur bentuk I seperti di atas. Juga anggaran kos untuk bilik anak2 yang dipasang siap dengan wardrobe dan 2meja belajar dan drawer meja belajar seperti yg dipaparkan dlm web ini. Saya sedang survey untuk rumah second hand yg baru dbeli.

    Terima kasih.

    February 8, 2010 at 3:17 pm Reply
  12. jurina
    jurina

    bleh saya tahu anggaran kos untuk buat kabinet seperti diatas..?

    March 16, 2010 at 12:27 pm Reply
  13. jurina
    jurina

    bolih saya tahu anggaran kos untuk buat kabinet dapur seperti diatas..?

    March 16, 2010 at 12:28 pm Reply
  14. alin
    alin

    tolong berikan quotation dapur diatas termasuk hood, hob and sinki dan juga wardrobe bercermin ini.

    Nak plan for my new house.

    Thank you.

    Regards,
    Alin

    March 16, 2010 at 7:07 pm Reply
  15. iena
    iena

    sy berminat dgan kabinet dapur…dan wardrobe…boleh bagi quotation..
    nk plan kat rumah baru…
    tq…

    April 22, 2010 at 1:51 am Reply
  16. aida
    aida

    cantik.. blh bg kos untuk wardrobe dan kc.

    April 26, 2010 at 5:10 pm Reply
  17. Roziana
    Roziana

    Hi,

    berminat utk dpatkan quotation utk kabinet dapur spt di atas.

    April 30, 2010 at 11:53 am Reply
  18. siti rosma
    siti rosma

    salam.
    Boleh saya dapatkan berapa anggaran untuk kos kabinet diatas? Dapur sya bersaiz kecil dan lebih kurang sama dengan saiz ruangan seperti ruangan dapur diatas.
    T’kasih.

    May 10, 2010 at 12:01 pm Reply
  19. Mariah (Puchong)
    Mariah (Puchong)

    Salam. Berapakah harga jika kabinet dalam bilik berukuran panjang 100″ , tinggi 34″ dan lebar 20″ ?

    May 12, 2010 at 7:01 am Reply
  20. NORFARHANA
    NORFARHANA

    sy berminat dgan kabinet dapur…dan wardrobe…boleh bagi quotation..rumah dekat nilai impian..

    May 18, 2010 at 6:34 pm Reply
  21. haslina
    haslina

    salam. boleh hantarkan quotation utk wardrobe. tq

    May 24, 2010 at 1:43 pm Reply
  22. asmak
    asmak

    Salam.
    Cantik wardrobe tu. Berapa harganya untuk contoh yg tuan tunjukkan?

    May 24, 2010 at 7:35 pm Reply
  23. Sherlynn
    Sherlynn

    Can u pls let me have the quotation for the Kitchen cabinet

    June 10, 2010 at 12:28 pm Reply
  24. ida
    ida

    mohon sesangat dpt emailkan quotation bagi kabinet dapur n wardrobe nih.sgt2 berminat…tq

    June 13, 2010 at 1:20 pm Reply
  25. Azean
    Azean

    Salam,

    Selain dari warna merah, warna apa yang available untuk design dapur cam ni? By the way, saya ada hantar email pada encik nazli psl proposed renovation tu, ni kira soalan tambahan dari email tersebut.

    T.Kasih.

    June 16, 2010 at 10:40 am Reply
  26. arnida
    arnida

    Salam, boleh bagi quatation untuk wardrobe and kitchen cabinet?
    Dan saya amat berminat untuk membuat kabinet bawah tangga yang sepanjang 15 kaki bersama dengan kabinet TV. Saya masih mencari gambaran yang sesuai. Terima kasih jika pihak tuan dapat melakarkan kabinet bawah tangga yang sesuai. Terima kasih.

    June 17, 2010 at 12:58 am Reply
  27. siti
    siti

    boleh sy dapatkan sebut harga utk wardrobe di atas?sy tertarik utk rumah baru sy

    June 29, 2010 at 3:55 pm Reply
  28. Nina
    Nina

    saya nak qoutation untuk wardrobe and kitchen cabinet ini.please email.URGENT

    July 16, 2010 at 9:15 am Reply
  29. diana
    diana

    salam tuan;

    sy tertarik dgn pembuatan kabinet tuan… sy berada di borneo, agak sukar utk mendapatkan khidmat tuan.. blh sy bertanya, dimana hendak mendapatkan “Kepingan Formica” yg beraneka warna tersebut?… sangat menarik..

    July 20, 2010 at 9:52 am Reply
  30. alin
    alin

    salam…minta quotation untuk wardrobe…terima kasih..

    July 24, 2010 at 1:28 pm Reply
  31. syida
    syida

    berapa harga untk wardrobe kat atas tu…?cantik..macam mana kalau saya tinggal di negeri sembilan?

    July 31, 2010 at 8:34 pm Reply
  32. zila
    zila

    cantik dan moden,brpa kos untuk wardrobe dan kabinet dapur tu ya?

    August 5, 2010 at 12:15 pm Reply
  33. ina
    ina

    Salam, En. Nazli saya just nak tau harga untuk design wardrobe seperti diatas..ada lagi ker design2 lain untuk wardrobe.Saya tengah survey untuk buat dalam master bedroom kat rumah saya. T/ksh

    August 10, 2010 at 10:51 am Reply
  34. Nik
    Nik

    Salam..saya tertarik dan berminat dgn wardrobe…berapa utk harga wardrobe diatas…dan boleh bg quotation / estimation tak utk buat walk-in wardrobe…

    August 12, 2010 at 8:18 am Reply
  35. mimieyus
    mimieyus

    salam,

    saya berminat. Boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

    August 23, 2010 at 10:33 am Reply
  36. SiraBee
    SiraBee

    boleh bagi kos harga wardrobe seperti yang diatas tapi bukan pintu cermin, just melamine abs ke…

    August 26, 2010 at 9:41 am Reply
  37. maini
    maini

    salam.
    bleh email kn sebutharga bg kitchen cabinet seperti diatas untuk ukuran 10ft termasuk dapur tungku, hub & sinki. ade brape pilihan warna bg design tersebut?
    tq

    August 29, 2010 at 4:52 pm Reply
  38. Tina
    Tina

    nak tanya berabe harga nak buat wardrobe yg semua cermin tu…cantik and kemas la.. tq

    September 16, 2010 at 9:54 pm Reply
  39. kuyanz
    kuyanz

    k/c L-shape 13 kaki
    w/d 7 kaki
    brp hrga?

    September 22, 2010 at 11:38 pm Reply
  40. zana
    zana

    boleh beri cadangan untuk hasilkan kabinet bagi ukuran bilik 15 x 12 kaki.dan ditengahnya ada meja penyediaan.saya berminat kabinet warna oak.

    September 28, 2010 at 11:15 am Reply
  41. siti
    siti

    salam,

    saya berminat. Boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan keluasannya serta kabinet kichen seperti diatas.

    September 28, 2010 at 12:14 pm Reply
  42. siti
    siti

    cantik dan moden,brpa kos untuk wardrobe dan kabinet dapur tu ya?

    September 28, 2010 at 12:15 pm Reply
  43. alifah
    alifah

    Berapa anggaran harga utk table top and KC seperti ukuran di bawah design macam kabinet dapur kayu moden berona tradisional ?
    Kitchen :

    3) L shape – table top 12′ x 5′ – termasuk sinki di bahagian 5′

    – base utk table top menggunakan granite

    – 12′ (kabinet atas)

    October 3, 2010 at 1:36 pm Reply
  44. nora
    nora

    salam,
    saya nak tanya brape kos anggaran klu nak buat wardrope seperti diatas tapi pada keluasan bilik dalam 250kaki persegi.

    October 5, 2010 at 4:38 pm Reply
  45. siti
    siti

    mohon dpt emailkan quotation bagi kabinet dapur nih dan keluasanyang diperlukan untuk masukkan kabinet dapur ni.sgt2 berminat…tq

    October 9, 2010 at 4:21 pm Reply
  46. Azliza
    Azliza

    brp kos untuk KC tu?? tapi i nak buat bentuk U..
    Saya berminat gak ngan Wardrobe.. brp kosnye???

    October 19, 2010 at 11:11 am Reply
  47. abdul malek
    abdul malek

    salam minta quotation untuk kc dan juga wardrobe ini juga. saya akan masuk rumah baru di Alam Budiman, Shah Alam tidak lama lagi. harap mendapat feddback daripada pihak tuan asap. tq

    October 26, 2010 at 2:44 pm Reply
  48. ahmad mazrullah
    ahmad mazrullah

    Boleh buat anggaran , berapa kos bagi kitchen kabinet shj?

    November 3, 2010 at 1:15 pm Reply
  49. syifa balqis
    syifa balqis

    salam,boleh sy dptkn quotation untuk wardrobe closet bersaiz 6’x8′.material solid wood,anti-jump,pintu cermin.terima kasih..

    November 15, 2010 at 1:09 pm Reply
  50. AZMAN
    AZMAN

    SAYA BARU AJE SIAP RUMAH, TENGAH FIKIR UNTUK RUANGAN DAPUR(LANTAI) DAN RUANGTAMU ELOK PAKAI JUBIN KE ATAU YANG BAGAIMANA? TOLONG PERJELASKAN, KALAU NAK PAKAI JUBIN BERAPA KOS TERMASUK SILING KAPUR?

    November 16, 2010 at 9:44 pm Reply
  51. dr indra
    dr indra

    what is the budget to do kitchen cabinets?i am interested to do the same plan.

    November 23, 2010 at 12:28 pm Reply
  52. Mohd Ali
    Mohd Ali

    Salam,

    Boleh saya tau berapa anggaran kos kabinet di atas, nampak kemas dan menarik
    ukurran dapur dalam 10’x8′ nak buat L style

    December 7, 2010 at 11:07 am Reply
  53. suhaimin
    suhaimin

    salam.saya tertarik pada kabinet yang tuan paparkan.berapa harganya

    December 16, 2010 at 7:13 pm Reply
  54. zai
    zai

    boleh bagi saya angaran harga utk renovate dapo?

    January 10, 2011 at 8:54 pm Reply
  55. feezah
    feezah

    salam,

    boleh email tak anggaran harga utk kabinet kat atas….

    March 7, 2011 at 3:05 pm Reply
  56. wani
    wani

    salam, bper anggaran kos kabinet dan wardrobe seperti di atas?

    April 19, 2011 at 4:15 pm Reply
  57. wani
    wani

    saya nak qoutation untuk wardrobe and kitchen cabinet ini.please email..saya sgt la berminat..plz email qoutation to u ASAP.

    April 19, 2011 at 4:33 pm Reply
  58. jeremy
    jeremy

    brape ek ukuran saiz wardrobe kt atas ni. boleh bagi quotation x? nk planning bajet utk rumah baru.

    June 15, 2011 at 8:31 am Reply
  59. NURULIFZAN BT ABD HAMID
    NURULIFZAN BT ABD HAMID

    salam,
    saya berminat untuk dapatkan quotation untuk kabinet dapur diatas.

    July 1, 2011 at 3:39 pm Reply
  60. ashraf
    ashraf

    salam,
    boleh saya dapatkan kos bagi wardrobe dan KC serta keluasannya

    September 24, 2011 at 8:40 am Reply
  61. dyNA
    dyNA

    hye , nk tanya mcm mne nk lekat guna formica ni… gne gam atau ape ? tq

    October 27, 2011 at 6:20 pm Reply
  62. redzauan
    redzauan

    salam,

    boleh saya tau brape harga bagi kitchen kabinet diatas

    March 21, 2013 at 7:16 pm Reply

Leave a Reply