Kabinet bawah tangga

Seorang pengunjung Senihias.com telah meminta supaya kami menyiarkan gambar-gambar kabinet bawah tangga. Kami dah buat banyak juga kabinet bawah tangga samada untuk display mahupun untuk storage. Tetapi malangnya kami tidak ada gambar. Nasib baiklah ada satu yang baru kami siapkan untuk seorang pelanggan di Hulu Langat yang sempat kami ambil gambarnya. Nanti kalau ada yang lain kami postkan lagi.

Apapun jika anda merancang sesuatu untuk dibina di bawah tangga anda, idea sentiasa terbuka untuk digarap. Yang penting rumah anda harus nampak hebat.

Kabinet yang diperbuat dari Nyatoh ply ini digunakan untuk tujuan storage.

Kabinet yang diperbuat dari Nyatoh ply ini digunakan untuk tujuan storage.

contact11

32 Komen untuk Kabinet bawah tangga

  1. cantik berapa harganya? berapa lama ambil masa untuk siap selepas confirm

  2. Wah.. tak bleh tahan tengok ni. Boleh email saya berapa sebutharganya???

  3. Wah.. tak bleh tahan tengok ni. Boleh email saya berapa sebutharganya???

  4. tuan ruhaida tuan mat

    cantik, berapa harganya? lama tak masa untuk siap. kalau tempah kena datang rumah ukur dulu ke.

  5. Boleh email saya berapa sebutharga tak. ada design lain tak.

  6. boleh tolong email saya bab harganya…elok sgt

  7. Boleh hantar sebutharga dekat saya.Thanks

  8. cantik…tapi brapa harganya..

  9. Pak, saya tertarik dengan design lemari bawah tangga yang anda buat, tetapi apa bisa ya, bila ditambahkan lemari khusus buat TV dan vcd player tapi tdk makan banyak tempat, sehingga kanan kiri masih bs buat tempat yang lain..Terimakasih

  10. Cantiknyer…Boleh hantar sebutharga dekat saya.Thanks

  11. Boleh bg quotation tk

  12. boleh beritahu berapa harga cabinet bawah tangga tu dan apakah meterial yg digunakan..kalo ade pelbagai design dan harga pun boleh sertakan ye..

  13. betul ke kita tak boleh buat library bawah tangga sbb tak elok langkah buku. saya ada ruang bawah tangga dan tangga saya bertutup.

  14. kebetulan sy nk buat kabinet bawah tangga. nak susun kasut. berapa harga ya? tlg email tq..

  15. assalamu’alaikum.saye amat berminat dgn website ni kerana ia memberi saya inspirasi n idea2 utk saye perhiaskan ‘rumahku syurgaku’dgn teliti n mudahkerja.saye amat berterimaksih dan ingin menyeru kpd suri2 rumah agar rajin2lah melayari website ini.apatah lagi bagi mereka yg akan memiliki kediaman baru atau ingin remodelling kediaman mereka.sekian,wassalam.

  16. kabinet bawah tangga ni cantik..bleh email quotation???

  17. bagisaya cotation untuk kabinet tangga nie
    tq

  18. Saya mempunyai rumah yg ada ruang bawah tangga..keluasan dalam 16 x 70..berapa anngaran utuk ruang bwah tngga seperti didlm gambar ini…elokke ke kalo kita letakkan TV di bawah tangga..sbb saya rasa kurang sesuia..tp ia juga dpt menjimatkan ruang tamu saya..

  19. berapa kos kabinet bawah tangga ni.please email me.urgent

  20. Wah menarikyer..berapa harga nyer..kalo nak pilih warna bole kan..sbb konsep umah saya..hitam ,putih dan merah..

  21. cantikyer..barapa kos tu..sbb tangga umah syg tu ditengah tengah dining room…penin memikir cara untuk amik ruang supaya nampak tidah serabut..umah saya..hitam ,putih dan merah..

  22. nampak cantik….ada design lain tak?boleh kasi sebut harga…thanks.

  23. Berapa harga kalau renovate cabinet bawah tangga mcm ni…if tangga tu di “bungkus” dgn papan skali berapa harga?

  24. salam

    sy ada masalah dgn tangga rumah br sy. binaan grill tepi tangga adalah melintang, ini tidak susuai untuk anak kecil sy, sy risau dia akan memanjat lebih2 lg tingkat ataas. ini amat merisaukan sy. boleh x admin cadangkan apa yg patut sy buat utk tutup bhg trsebut tp masih lg cantik utk d pndang.. terima kasih

  25. salam..
    blh bagi quotation x?

  26. berapa kos kabinet bawah tangga ni.please email me.tq

  27. Assalam berapa kos nak buat tangga kayu n kabinet ning ..tolong bgtau.. klu jadi sya nak buat jugak k.

  28. boleh email saya? saya ada plan detail (saiz dan semuanya).. nk minta quotationnya…

  29. cantik berapa harga? berapa lama ambil masa untuk siap selepas confirm,pls email me ye,tq..

  30. Kabinet bwh tangga menarik gak,boleh emailkan budget nya, rekeman contact no tukang bt gak, thanks

  31. boleh emel saya harga?thanks.

  32. nice. saya berminat dgn design ni. berapa kos ni. any idea tak kalau tangga tu drpd besi

Leave a Reply