32 Comments

  1. sharifah
    sharifah

    cantik berapa harganya? berapa lama ambil masa untuk siap selepas confirm

    June 12, 2009 at 1:36 pm Reply
  2. sapiah hussien
    sapiah hussien

    Wah.. tak bleh tahan tengok ni. Boleh email saya berapa sebutharganya???

    June 22, 2009 at 9:53 pm Reply
  3. norazah
    norazah

    Wah.. tak bleh tahan tengok ni. Boleh email saya berapa sebutharganya???

    July 21, 2009 at 9:42 pm Reply
  4. tuan ruhaida tuan mat
    tuan ruhaida tuan mat

    cantik, berapa harganya? lama tak masa untuk siap. kalau tempah kena datang rumah ukur dulu ke.

    August 14, 2009 at 2:36 pm Reply
  5. Yuslan
    Yuslan

    Boleh email saya berapa sebutharga tak. ada design lain tak.

    October 15, 2009 at 8:47 am Reply
  6. salina
    salina

    boleh tolong email saya bab harganya…elok sgt

    October 22, 2009 at 1:23 pm Reply
  7. yas
    yas

    Boleh hantar sebutharga dekat saya.Thanks

    November 20, 2009 at 11:54 am Reply
  8. naza
    naza

    cantik…tapi brapa harganya..

    March 9, 2010 at 10:08 am Reply
  9. Ratna
    Ratna

    Pak, saya tertarik dengan design lemari bawah tangga yang anda buat, tetapi apa bisa ya, bila ditambahkan lemari khusus buat TV dan vcd player tapi tdk makan banyak tempat, sehingga kanan kiri masih bs buat tempat yang lain..Terimakasih

    May 18, 2010 at 2:07 pm Reply
  10. NORFARHANA
    NORFARHANA

    Cantiknyer…Boleh hantar sebutharga dekat saya.Thanks

    May 18, 2010 at 6:30 pm Reply
  11. suraya
    suraya

    Boleh bg quotation tk

    May 21, 2010 at 11:38 am Reply
  12. halim
    halim

    boleh beritahu berapa harga cabinet bawah tangga tu dan apakah meterial yg digunakan..kalo ade pelbagai design dan harga pun boleh sertakan ye..

    May 30, 2010 at 11:36 pm Reply
  13. khairil ernita
    khairil ernita

    betul ke kita tak boleh buat library bawah tangga sbb tak elok langkah buku. saya ada ruang bawah tangga dan tangga saya bertutup.

    June 16, 2010 at 2:07 am Reply
  14. arina aripin
    arina aripin

    kebetulan sy nk buat kabinet bawah tangga. nak susun kasut. berapa harga ya? tlg email tq..

    June 18, 2010 at 11:00 pm Reply
  15. Ju Hassan
    Ju Hassan

    assalamu’alaikum.saye amat berminat dgn website ni kerana ia memberi saya inspirasi n idea2 utk saye perhiaskan ‘rumahku syurgaku’dgn teliti n mudahkerja.saye amat berterimaksih dan ingin menyeru kpd suri2 rumah agar rajin2lah melayari website ini.apatah lagi bagi mereka yg akan memiliki kediaman baru atau ingin remodelling kediaman mereka.sekian,wassalam.

    June 19, 2010 at 1:21 pm Reply
  16. ujie latif
    ujie latif

    kabinet bawah tangga ni cantik..bleh email quotation???

    June 19, 2010 at 7:06 pm Reply
  17. shafida
    shafida

    bagisaya cotation untuk kabinet tangga nie
    tq

    July 10, 2010 at 12:20 am Reply
  18. Alifah
    Alifah

    Saya mempunyai rumah yg ada ruang bawah tangga..keluasan dalam 16 x 70..berapa anngaran utuk ruang bwah tngga seperti didlm gambar ini…elokke ke kalo kita letakkan TV di bawah tangga..sbb saya rasa kurang sesuia..tp ia juga dpt menjimatkan ruang tamu saya..

    July 13, 2010 at 10:41 am Reply
  19. Nina
    Nina

    berapa kos kabinet bawah tangga ni.please email me.urgent

    July 16, 2010 at 9:27 am Reply
  20. faz
    faz

    Wah menarikyer..berapa harga nyer..kalo nak pilih warna bole kan..sbb konsep umah saya..hitam ,putih dan merah..

    August 21, 2010 at 6:15 pm Reply
  21. faz
    faz

    cantikyer..barapa kos tu..sbb tangga umah syg tu ditengah tengah dining room…penin memikir cara untuk amik ruang supaya nampak tidah serabut..umah saya..hitam ,putih dan merah..

    August 21, 2010 at 6:16 pm Reply
  22. rachel
    rachel

    nampak cantik….ada design lain tak?boleh kasi sebut harga…thanks.

    August 24, 2010 at 2:09 pm Reply
  23. Siti
    Siti

    Berapa harga kalau renovate cabinet bawah tangga mcm ni…if tangga tu di “bungkus” dgn papan skali berapa harga?

    September 26, 2010 at 2:24 am Reply
  24. aimi
    aimi

    salam

    sy ada masalah dgn tangga rumah br sy. binaan grill tepi tangga adalah melintang, ini tidak susuai untuk anak kecil sy, sy risau dia akan memanjat lebih2 lg tingkat ataas. ini amat merisaukan sy. boleh x admin cadangkan apa yg patut sy buat utk tutup bhg trsebut tp masih lg cantik utk d pndang.. terima kasih

    September 28, 2010 at 11:58 am Reply
  25. fiza
    fiza

    salam..
    blh bagi quotation x?

    October 4, 2010 at 12:43 pm Reply
  26. nurul
    nurul

    berapa kos kabinet bawah tangga ni.please email me.tq

    October 18, 2010 at 4:35 pm Reply
  27. osmang6264
    osmang6264

    Assalam berapa kos nak buat tangga kayu n kabinet ning ..tolong bgtau.. klu jadi sya nak buat jugak k.

    February 16, 2011 at 4:32 pm Reply
  28. normsuperb
    normsuperb

    boleh email saya? saya ada plan detail (saiz dan semuanya).. nk minta quotationnya…

    June 30, 2011 at 10:30 am Reply
  29. noor
    noor

    cantik berapa harga? berapa lama ambil masa untuk siap selepas confirm,pls email me ye,tq..

    December 1, 2011 at 5:58 pm Reply
  30. nar
    nar

    Kabinet bwh tangga menarik gak,boleh emailkan budget nya, rekeman contact no tukang bt gak, thanks

    January 30, 2012 at 4:35 pm Reply
  31. sya
    sya

    boleh emel saya harga?thanks.

    August 3, 2012 at 6:06 pm Reply
  32. inasha
    inasha

    nice. saya berminat dgn design ni. berapa kos ni. any idea tak kalau tangga tu drpd besi

    February 4, 2013 at 10:33 pm Reply

Leave a Reply

Are you human? *